Showbiz, Stiri

Chef Florin Dumitrescu se pregăteşte de nuntă

Ceremonia va avea loc la începutul lunii iunie

fl-orin-1-main

Chef Florin Dumitrescu şi iubita sa, Cristina Sima, se pregătesc să ajungă în faţa altarului. Nunta juratului de la MasterChef cu iubita sa, Cristina, va avea loc pe 7 iunie la Buftea şi sunt aşteptate în jur de 200 de persoane. Cei doi sunt foarte zgarciti cu detaliile despre nunta. Mireasa vrea să păstreze secretul asupra ţinutei sale, iar meniul marelui eveniment se pare ca nu a fost stabilit încă. Ei ştiu însă că vor avea sărmăluţe pe masă, dar şi alte preparate sofisticate.

chef-2

„Am probat zeci de rochii până acum. Le-am luat la rând. În fiecare zi îmi făceam câte o programare pentru probă. Am fost la atelierele celor care importă şi am ajuns şi la designeri români. Nu a fost niciuna pe gustul meu. Am vrut să-mi fac pe comandă, dar execuţia nu ştiam cât ar fi fost de corectă şi nu am vrut să risc. Am găsit, în cele din urmă o rochie creată de un designer american”, a povestit Cristina Sima la Acasă Tv.

Cei doi sunt părinţii unei fetiţe superbe, Ava Elisabeta, care are aproape un an şi au decis că este momentul să facă pasul cel mare.

 

 

blank
blank