“Nu vă pot spune cât câştig pentru că am clauză de confidenţialitate”

chef Florin (3)

Juratul de la “MasterChef” a dezvăluit că nu încalcă sub nicio formă strategia de comunicare a trustului Media Pro, astfel că nu poate răspunde niciunei întrebări ce vizează nivelul său salarial.

“Noi am început filmările, dar nu ştiu când va fi difuzată emisiunea. Trei luni pe an sunt la ProTV şi restul, în grevă… Rentează să fiu jurat, normal că rentează, din moment ce pe lângă asta nu mai fac altceva. Din când în când mai faci un restaurtant, mai faci o reclamă. La 14 ani câştigam 100 de dolari pe lună. Acum nu vă pot spune cât câştig pentru că am clauză de confidenţialitate şi pierd imediat contractele dacă spun câţi bani primesc. Am şapte-opt contracte care mă obligă să nu spun câţi bani fac. ProTV m-a spălat pe creier!”, a punctat celebrul jurat.

Orice încălcare a contractului ar duce la penalizarea lui Florin cu amenzi drastice. Şi în câştig întotdeauna iese trustul, în nici un caz vestitul bucătar. De asemenea, şi contractele semnate de concurenţi sunt în defavoarea lor, orice “operă” anterioară sau ulterioară emisiunii intrând în jurisdicţia şi administrarea după bunul plac al MediaPro.

Chef Florin 8)

Potrivit presei mondene, Florin a precizat că emisiunea se desfăşoară după reguli bine stabilite: “Sigur că avem curaj să mâncăm din preparatele concurenţilor, că ei sunt supravegheaţi non-stop de camere şi vedem tot ce fac. Nu ai cum să faci nimic altceva decât ceea ce trebuie… Oricine încearcă vreo prostie e dat imediat afară. Se filmează cu 18 – 19 camere în acelaşi timp, din toate unghiurile”, a explicat el.