Showbiz, Stiri

Cheeky Girls anorexice, depresive si cu datorii de 100.000 de lire sterline

Mama fetelor de la Cheeky Girls a povestit despre trauma prin care au trecut gemenele, fiind agresate de casa lor de discuri, operatii estetice esuate si datorii la FISC

Cheeky Girls anorexiceMama fetelor de la Cheeky Girls, Margareta Irimia a infirmat zvonurile ajunse recent prin presa cum ca ar fi falimentare. Aceasta se intoarce in anul 2009 de unde a pornit totul, respectiv momentul in care fetele se aflau la „Dansez pentu tine”, in Romania, pe cand din Anglia primeau vesti ca FISCUL le cere 100.000 de lire sterline restante. Respectiv atunci cand Monica si Gabriela s-au intors in Anglia, au aflat de la Biroul de Taxe ca nu si-au platit impozitul ajungandu-se la suma imposibilia mentionata.

Insa avocatii fetelor au reusit sa in 6 luni sa le scape de „datorie” si au reusit sa nu mai achite nimic. De fapt suma provenise de la casa de discuri cu care fetele au colaborat, apoi a dat faliment. Fetele de la Cheeky Girls au ajuns sa fie presate de aceeasi casa de discuri, fiind facute de ras ca nu au sanii destul de mari incat sa atraga publicul sau ca sunt grase.

„La inceputul lui martie mai multe scrisori au fost trimise la apartamentul fetelor din Londra de la fisc, cum ca ar avea de dat bani. Cand fetele au aflat la intoarcerea in Anglia ca Biroul de taxe le-a cerut in jur de 100 de mii de lire ca impozit au ramas socate. Impozitul estimativ era calculat pe un castig incasat de Casa de Discuri Telstar si NU de fete. A durat sase luni dupa aceea ca avocatii nostri sa rezolve problema si fetele nu au trebuit sa plateasca nimic in final din acea suma care NU era datoria lor. Casa de discuri a incasat castigul fetelor si, in loc sa platească fetele si alti artisti in aceeasi situatie, s-a declarat falimentara si a intrat in lichidare. Acum sunt foarte multumite, arata proportional si numai dupa ce vor avea bebelusi vor merge din nou la control sa vada daca totul este OK.”, a spus Margareta Irimia, mama fetelor de la Cheeky Girls.

Mai mult decat atat, fetele au spus ca vor continua sa cante si sa faca spectacol pe scena, nu se vor lasa batute de tragediile prin care au trecut.

„Atata timp cat nu ne umplem de celulita si putem purta hotpants nu vom cobori de pe scena.”, au spus fetele Cheeky Girls.

 

blank