Sport, Stiri

CFR Cluj – Astra Giurgiu, 4-1. Ioan Niculae: „În viața mea nu am văzut un arbitraj mai șmecheresc”

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă seara, pe teren propriu, în partida disputată contra echipei Astra Giurgiu, scor 4-1, în cadrul etapei a 7-a a Ligii I. La final, patronul Ioan Niculae a criticat vehement arbitrajul lui Istvan Kovacs.

10niculae_CP-465x390

CFR Cluj a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 4-1, datorită golurilor înscrise de Deac (33), Tade (44 și 90+1 din penalty) şi Guima (76). Pentru oaspeți, golul de onoare a fost reușit de William, în minutul 46. De la giurgiuveni, Ben Youseff (64) și Pliatsikas (90) au fost eliminați.

La final, Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, l-a criticat fără menajamente pe „centralul” Istvan Kovacs. „Am avut greşelile noastre, dar eu în viaţa mea nu am văzut un arbitraj atât de şmecheresc! Dacă ar fi un campionat mondial pentru şmecherie, Kovacs ar fi în primii trei, poate chiar pe primul loc. A fost un arbitraj la intimidare. Am primit galbene pe bandă rulantă, încă din primele minute. Nu am crezut că poate să fie atât de şmecher. Toată maniera de arbitraj a fost împotriva noastră. Pentru acţiuni similare, la ei se întorcea cu spatele. Kovacs credeam că e un arbitru bun, dar a fost o mare dezamăgire”, a spus patronul Astrei pentru „Fanatik”.

Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, a fost și el foarte supărat, după acest eșec. „E al doilea joc când CFR Cluj câştigă cu doi oameni în plus. Şi-au atins scopul. Mă opresc aici, vă las pe dumneavoastră să analizaţi. Cei de la Cluj merită victoria. Sunt sigur că îi voi aduce cu picioarele pe pământ pe băieţi până la meciul cu Zagreb”, a spus Isăilă pentru Look TV.