Showbiz, Stiri

Cezar Ouatu nu mai vrea sa auda de Romania, o lasa pentru Europa

Cezar Oautu se simte mai respectat in Europa decat la el acasa, in Romania

Cezar OautuCezar Ouatu a reusit sa se califice in finala de la Eurovision 2013, ce se tine anul acesta in Suedia. Artistul este foarte mandru de el si are mare incredere in vocea, talentul si fortele propii. Cezar Ouatu a lasat de inteles ca la el in tara nu se simte deloc respectat, toata lumea a incercat sa ii puna bete in roate sau sa il critice, de aceea prefera acum mai mult Europa.

 

Practic Cezar Ouatu lasa impresia ca propia lui tara nu il sustine si atunci de ce sa isi mai dea si el intersul pentru a face romanii mandrii de el. Cezar Ouatu a spus ca in Suedia toti jurnalistii si toate televiziunile vor sa ii ceara cate un interviu sau sa il agate pentru vreo emisiune. Locul unde se tine concursul Eurovision este pentru Cezar Ouatu mai mult o rampa de lansare si de a-si face reclama, mai ceva ca in Romania.

 

Multe femeie au spus ca Cezar Ouatu este un barbat care arata foarte bine, artistul primind complimente si de la prezentatoarea galei, care a spus ca nici nu vorbeste cu el la cat de bine arata.

 

„Finala asta va fi un moment unic pentru Romania. Deja in Suedia toate televiziunile si radiourile vor sa stea de vorba cu mine. Toata lumea a aratat mare simpatie fată de mine, fată de personajul Cezar! Daca Romania nu ma vrea, Europa deja incepe sa ma adore.”, a spus Cezar Ouatu.

 

blank
blank