Featured, Showbiz

Cenaclul Flacăra, într-o nouă ediție a emisiunii Drag de România mea!

Urmăriți duminică, 22 septembrie, de la ora 15.00, la TVR 2 și online pe TVR+, un remember Cenaclul Flacăra, într-o nouă ediție a emisiunii „Drag de România mea!”

România are embleme, are o mulțime de oameni care merită să vină în față, să facă spectacol, să fie cunoscuți aplaudați, să li se asculte poveștile și să li se aducă vorbele și laudele potrivite „Cenaclul Flacăra”, într-o nouă ediție a emisiunii „Drag de România mea!”. 

Paul Surugiu – Fuego propune, de fiecare dată, un ansamblu armonios de trări, de ani, de timp și spațiu, fie că e de ieri, fie că e de azi.

Cenaclul Flacăra, într-o nouă ediție a emisiunii „Drag de România mea!”

Ideea aceasta cu ce a fost nu-i deloc de neglijat și nu e perimată.

Duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, le vom îmbina pe toate și vom oferi un regal al literaturii combinate cu muzica, un melanj al artelor și al mesajelor supreme, din diferite capitole importante de viață, fie că e despre țară, iubire, părinți sau demnitate umană.

Vă propunem un minunat omagiu adus marelui poet Adrian Păunescu, într-un remember de colecție „CENACLUL FLACĂRA”.

Cenaclul Flacăra, într-o nouă ediție a emisiunii „Drag de România mea!”

Mai moderni, dar cu aceleași simțiri, vom intra în atmosfera de atunci și vom înțelege că puterea poeziei îmbinate cu muzica este de nestăvilit prin sensibilitate și emoție.

Va fi alături de noi, ca parte a fenomenului și ca minunat continuator al acestui fenomen, fiul lui Adrian Păunescu, omul de cultură, luptătorul pentru adevăr, idealuri și virtuți, Andrei Păunescu.

Artistul ne va povesti ce a însemnat Cenaclul și tatăl său pentru România, dar si despre prietenia cu Fuego.
Alături de Andrei Păunescu, pentru a ne oferi un recital pe măsură, vin artiști de seamă, voci colosale, pline de trăire, de puritate, de sensibilitate.

Cenaclul Flacăra”, într-o nouă ediție a emisiunii „Drag de România mea!”

Veți avea ocazia să-i vedeți și să-i ascultați pe Magda Pușkaș, Mădălina Amon, Emeric Imre și pe Cristian Buică, alături de trupa lui Andrei Păunescu, dar și pe tinerii Luca Chirigiu și Georgiana Tițoiu, care preiau ștafeta și duc mai departe această comoară inestimabilă a românilor.

Totodată, veți putea cunoaște și povestea unei eroine a timpului prezent, un exemplu demn de urmat la capitolul omenie. Mihaela Șchiopu predă la Facultatea de Arhitectură, iar de 6 ani merge într-un loc special, la Secția de Oncologie, acolo unde suflete inocente luptă cu viața pentru… viață. Ea le oferă alinare nu doar prin prezența sa blândă și liniștită, ci și prin atelierele de pictură, desen și modelaj pe care le susține.

Cenaclul Flacăra, într-o nouă ediție a emisiunii „Drag de România mea!”

De asemenea, Paul Surugiu – Fuego și Supermarket au surprize muzicale și poetice pentru voi.

De asemenea, Paul Surugiu – Fuego și Supermarket au surprize muzicale și poetice pentru voi.

Vă așteptăm cu drag!

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, orele 15.00 și 00.30

TVR HD: duminică, ora 00.30

TVRi: luni, ora 1.00 și sâmbătă, ora 21.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 16.00