Showbiz, Stiri

Celebritatea l-a ambiţionat! Ciobanul Ghiţă vrea să-şi ia diploma de bacalaureat!

Cel mai cunoscut oier din România va mâna mioarele cu manualul de chimie după el

ciobanu1

Cel mai cunoscut cioban din România are gânduri mari anul acesta. După ce a dat-o în bară câţiva ani la rând cu examenul de bacalaureat, „Ghiţă Ciobanul” se pregăteşte să ia diploma mult visată.

Anul acesta, cel mai cunoscut oier din ţară poate merge cu inima deschisă la examenul de bacalureat. Este celebru, are bani… Mai trebuie doar să pună puţin burta pe carte. Pe numele său real Gheorghe-Constantin Dănuleţiu, bărbatul de 29 de ani a absolvit Colegiul Tehnic „Independenţa” din Sibiu, la seral, având, potrivit documenteor, specializarea de tenhician transporturi. Tot din actele oficiale rezultă că ciobanul Ghiţă a mai participat la examenele de bacalaureat organizate în anii precedenţi, însă chimia i-a dat mari bătăi de cap. Ultima oară când a susţinut examenul a obţinut nota 2,90 la această materie, aşa că profesorii l-au declarat respins.

ciobanud

Gheorghe Dănuleţiu creşte oi de la 14 ani, ducând mai departe tradiţia familiei. Mai are cinci surori, este căsătorit şi are un copil, iar familia sa are peste 1.000 de oi. A devenit vedetă peste noapte, după ce a apărut în reclama unui operator de telefonie mobilă, iar acum are aproape 500.000 de prieteni pe Facebook.

blank