Actualitate, Stiri

Celebra Naarghita a decedat

Celebra Naarghita a decedat

 

NaarghitaCantareata Naarghita, asa cum s-a retras, tacuta, din lumina reflectoarelor, la fel de discreta a si murit. A fost gasita sambata seara decedata, in propia casa, de catre nepoata acesteia. Aceasta a spus ca ultima data a vorbit cu Naarghita in weekend si sambata a gasit-o in pat, fara suflare, cu televizorul deschis.

 

„Sambata era foarte fericiata. Se bucura ca un copil, parca incepea o noua viata. Nu a dorit sa mearga cu mine intr-un supermarket, a zis ca ramane acasa sa-si faca ceva de mancare, o mamaliguta.

A ramas sa o sun luni dimineata, numai ca atunci cand i-am telefonat nu mi-a raspuns. Nici luni seara nu ne-a raspuns nici la telefon, nici la usa.

Marti sotul meu a spart usa si am gasit-o in pat, cu televizorul functionand. Mamaliga era data la o parte de pe ochiul de aragaz, ea era in pat si televizorul mergea. Medicii au spus ca i-a cedat inima.”, a fost declaratia nepoatei Naarghitei.

 

Naarghita, pe numele adevarat Maria Amarghioalei, si-a dat seama ca are in ea un dar dupa ce urmarit celebrul „Vagabontul”, de Raj Kapoor. Aceasta a sustinut concerte in India, a ajuns si la Bollywood, unde l-a si cunoscut pe idolul adolescentei ei, insusi Raj Kapoor. Din pacate Naarghita si-a incheiat socotelile cu India cand Elena Ceasusescu a decis sa ii mai interzica sa calatoreasca acolo. Ultimii ani din viata i-a petrecut in saracie, cu o pensie lunara de 400 de ron.

blank