Showbiz, Stiri

Cele mai sexy mămici din România. Cariera şi copiii, un adevărat energizant pentru vedete

În rândul vedetelor autohtone au apărut o grămadă de mămici frumoase, care reuşesc să îmbine perfect cariera cu viaţa de familie.

Şi cum toate se respectă, mămicile celebre din România au lucrat din greu pentru a-şi recăpăta trupul zvelt, fără imperfecţiuni, la scurt timp după naştere.

Dar cine sunt cele mai sexy mămici care impresionează prin siluetele lor fără cusur la fiecare apariţie.

Deşi a devenit mămică acum patru ani, Andreea Bănică rămâne în continuare una dintre cele mai sexy vedete autohtone, surprinzandu-şi de fiecare dată fanii cu silueta sa impecabilă.

Andreea BanicaVedeta are foarte mare grija de felul în care arată, apelând la numeroase tratamente corporale, pentru a-şi menţine sănătatea şi frumuseţea fizică. În plus, Andreea merge la sală de fiecare dată când timpul îi permite şi că se află într-o dietă continua din cauza programului foarte încărcat.

Numărul mare de poze postate de Andreea pe Faceebook, în care apare în costum de baie sau în constumaţii sumare, sunt dovada că vedeta se află într-adevăr într-o formă de invidiat.

Dupa naşterea băieţelului său, Corina Bud a devenit tot mai sexy. Vedeta debordează de încredere şi a adoptat un nou look, foarte senzual, care o prinde de minune.

CorinaNicoleta Luciu are patru copii. După naştere s-a pus serios pe slăbit iar după lupta contracronometru cu kilogramele în plus, a devenit din nou una dintre cele mai sexy femei din România, deşi are 32 de ani.

LuciuCântăreaţa Antonia, mama micuţei Maya, este una din artistele momentului în România. Vedeta de 24 de ani îşi expune corpul bine lucrat ori de câte ori are ocazia.

AntoniaElena Gheorghe, de 27 de ani, a devenit mămică în 2011 şi are un băieţel.

Elena GheorgheCântăreaţa este înzestrată cu un corp de invidiat şi face ravagii atunci când este pe scenă.

blank