International, Stiri

Cele mai scumpe viori din lume făcute la comandă costă 2 milioane dolari, fiecare

Instrumentele muzicale sunt placate cu aur şi încrusate cu diamante

viori2

 Duo-ul muzical Fuse, care si-a cunoscut faima cantand la viori electrice, scrie acum istorie lansand cele mai scumpe viori de acest fel realizate vreodata in lume. Linzi Stoppard si Ben Lee, membrii trupei, canta acum la doua viori realizate de bijutierul Theo Fennell, care costa fiecare 2 milioane de dolari.

violin

Fuse este o trupa britanica care sustine concerte la viori electrice. Linzi Stoppard si Ben Lee vor folosi in concertele lor de acum inainte doua viori placate cu aur de 24 de carate si incrustate cu rubine, safire si diamante. Viorile poarta semnatura designerului de bijuterii Theo Fennell si costa fiecare in parte suma de 2 milioane de dolari.

Instrumentele muzicale deosebite au fost create dupa noua luni de munca grea, au fost asigurate pentru multe milioane de dolari si sunt expuse acum la magazinul Theo Fennell din Chelsea, Londra, inainte ca acestea sa fie folosite de trupa Fuse intr-un turneu mondial prin America si Asia, ce va debuta in ianuarie 2014.

fuse

Pana acum, cei doi membri ai trupei Fuse cantau la doua viori incrustate cu cristale Swarovski, ce valorau fiecare suma de 1,5 milioane de dolari.

blank