Showbiz, Stiri

Cele mai inculte viitoare modele le gasim la Next Top Model

Cele mai inculte viitoare modele le gasim la Next Top Model


blankEste incredibil cum Catalin Botezatu are atata rabdare sa invete niste copilandre, fitoase, schiloade inculte sa ajunga sa prezinte pentru marile case de moda. In esenta acesta este scopul emisiunii prezentate de catre designer. Dar sa nu ai habar cine a fost Hitler sau sa incurci Prada cu Praga, este deja ceva ce depaseste chiar si intelectul altor mimoze din showbizul romanesc.

Dragele fete ale lui Bote au fost nevoite sa dea un test de cultura, „Ma doare capul, dupa fiecare examen ma doare capul.„, spune una dintre concurente. Si bine zice, cred si eu ca te doare capul dupa ce habar nu ai cine a fost macar Abraham Lincoln, mai ales dupa ce zici ca nu l-ai cunoscut niciodata. Este trist mai ales cand nu stii ce inseamna termene ca trendsetter sau flower power, si mai vrei sa te prezinti pe podium-urile marilor case de moda. 

„Am mereu o carte in geanta, am citit si Amantul doamnei Chatterley.”, a mai spus una dintre concurente, uitand de la mana pana la gura titlul cartii probabil.
blank