International, Stiri

Cele mai frumoase machiaje de la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano, care s-a încheiat pe 21 septembrie, ne-a prezentat colecţiile marilor case de modă italiene pentru sezonul primăvară-vară 2015.

În ceea ce priveşte machiajul modelelor de pe podiumul de prezentare, care inspiră tendinţele pentru sezonul următor, majoritatea designerilor au optat pentru lookul cât mai proaspăt şi natural.

Tenul perfect şi îmbujorările delicate în nuanţe de piersică sau roz pal sunt elementele de bază ale machiajului pentru primăvară-vară 2015. Iar strălucirea subtilă obţinută cu ajutorul iluminatorului este de nelipsit.

Machiajul ochilor este unul discret, fie prin sublinierea liniei pleoapelor, aşa cum se observă în cazul modelelor care au defilat pentru Fendi şi Prada, fie prin aplicarea unui fard uşor sidefat, în nuanţe de brun sau piersică, aşa cum este în cazul modelelor Roberto Cavalli sau Gucci.

Rujul roşu este de asemenea o piesă de rezitenţă a machiajului pentru primăvară-vară 2015.
Nuanţele variază de la roşu burgund sau vin, prezentat de modelele Dolce & Gabbana şi Trussardi, la roşu cherry, prezent în machiajul ales de Missoni.

Stilul anilor ’70 a fost puternic reprezentat prin conturarea cu o linie subţire, neagră, a ochilor şi accentuarea genelor inferioare.

blank