Life

Cele mai frecvente 4 minciuni pe care le spun barbatii iubitelor lor

Barbatul obisnuit spune, in medie, sase minciuni pe zi, de aproximativ doua ori mai multe decat o femeie, sustin specialistii. Care sunt insa cele mai frecvente neadevaruri pe care le spun domnii?poza 5

Cu toate ca nici femeile nu respecta intotdeauna regulile eticii si mai inventeaza cate o minciuna, am intocmit o lista cu cele la care apeleaza cel mai adesea domnii cand vine vorba despre partenerele lor.

  1. Sunt prins in trafic

E mult mai simplu sa spuna asta decat sa se intinda la explicatii lungi si plictisitoare care poate ar justifica faptul ca intarzie.

  1. Vin imediat

Desi se plang adesea ca noi intarziem, nici eu nu sunt departe. Singura diferenta e ca, prin faptul ca nu ajung la timp undeva, ei demonstreaza ca nu sunt interesati de acel lucru.

  1. N-am baut decat un pahar

Daca se ajunge la astfel de justificari, dar tu vezi diferente in comportamentul lui, trebuie sa purtati o discutie serioasa.

  1. Imi pare rau ca nu am vazut apelul/ Mi-a murit bateria/ Nu am avut semnal

Fac parte din aceeasi categorie si inseamna, de fapt „Lasa-ma sa respir putin”. Nu are curajul sa-ti spuna ca il sufoci, asa ca gaseste alte modalitati de a-ti transmite ca esti cicalitoare.

blank
blank