Necenzurat, Stiri

Cele mai comune mituri sexuale spulberate

Afla cele mai banae mituri sexuale spulberate aici! Credeai ca barbatii vor mai mult sex ca femeile? Afla raspunsul aici!

 

K

 

Exista multe mituri urbane discutate si despicate de catre femei si barbati, insa raman tabu in mare parte. Iata cateva dintre miturile sexuale cele mai discutate si spulberate :

Femeile au instincte parentale mai bune ca barbatii

In general femeile stiu mult mai multe despre copiii lor din prisma faptului ca acestea stau cel mai mult cu ei. In majoritatea cazurilor barbatii trebuie sa munceasca si de aici timpul mai redus petrecut cu copiii. Chiar daca femeile dau nastere si hranesc cu lapte matern copiii, si barbatii ii pot creste la fel de bine. Nu s-a putut demonstra faptul ca femeile sunt mai bune ca mame, exista foarte multi barbati care isi cresc copiii singuri.

 

Barbatii vor numai sex

Atat femeile, cat si barbatii, au aceleasi dorinte si pofte sexuale. Mai ales femeile trecute de 30 de ani care au un libidou mai mare, devin mai experimentate si cauta mai mult sex si experimenteaza si mai mult. Barbatii se excita mai repede fata de femei, de multe ori neavand nevoie de preludiu, insa conform unor sondaje de opinie, ambele sexe vor acelasi lucru si gandesc acelasi lucru.

 

Barbatii sunt mai agresivi

Barbatii tind sa isi foloseasca masa musculara, mai ales pentru ca este mai mare ca a femeilor, atunci cand sunt nervosi. Insa femeile sunt mai recalcitrante ca barbatii pentru ca se enerveaza mai des datorita faptul ca implicarea emotionala este mai mare. Insa agresivitatea poate fi calculata in aceeasi masura si la femei, la fel ca in cazul barbatilor.

 

Femeile si barbatii au hormoni diferiti

Oamenii de stiinta ne-au invatat faptul ca hormonul caracteristic barbatilor este testoteronul, iar la femei este estrogenul. In principal toti avem aceeasi hormoni, nu exista exclusiv hormoni pentru femei si diferiti pentru barbati. In momentul in care ambele sexe fac ceva ce le place, se elibereaza aceeasi cantitate de hormoni ai fericirii, spre exemplu. Insa doar variatiile individuale conteaza mai mult decat variatiile dintre sexe in acest caz.

 

Creiere diferite

Toti oamenii, indiferent de sex, au aceleasi creier, marimea difera cateodata. Creierul barbatilor e putin mai mare decat cel al femeilor, insa creierul femeilor se opreste din crestere mai devreme. Acest lucru nu are legatura cu inteligenta sau modul in care ne conducem viata, diferenta este facuta de cum ne folosim creierele.

blank