Comunicate de presa, Publicitate

Cele mai bune scaune de birou cu suport lombar

Cauți un scaun de birou profesional, ergonomic și fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, prevăzut cu suport lombar care să-ți susțină corpul într-o poziție sănătoasă, indiferent dacă îl folosești pentru zilele când muncești de acasă sau pentru atunci când te joci la calculator? Atunci magazinul online Ergohuman.ro este soluția! Cu o gamă foarte variată de scaune pentru toate gusturile, la Ergohuman.ro, indiferent care sunt așteptările tale, cu siguranță vei găsi scaunul potrivit pentru tine! Iată câteva din cele mai populare variante din care poți alege:

 

#1 Scaun Ergonomic Ergohuman V1 Classic Plus

 

Scaunul Ergonomic Ergohuman V1 Classic Plus este unul din cele mai convenabile scaune de birou din oferta Ergohumanro.ro. El este caracterizat printr-o serie de trăsături imbatabile care oferă utilizatorilor săi un confort extraordinar, indiferent de câte ore pe zi petrec în poziție șezândă. Scaunul Ergonomic Ergohuman V1 Classic Plus poate fi reglat astfel încât să se potrivească perfect cu poziția corpului tău, indiferent dacă ești o persoană mai înaltă sau mai mignonă. El este prevăzut cu un suport foarte confortabil pentru cap, dar și cu suport în zona lombară, ceea ce îl face scaunul potrivit pentru cei care petrec ore nesfârșite în fața calculatorului.

 

#2 Scaun Ergonomic Ergohuman V2 Elite Plus

 

Scaunul Ergonomic Ergohuman V2 Elite Plus este un scaun de birou de ultimă generație, care aduce o serie de avantaje suplimentare în ceea ce privește unghiurile de înclinare, față de generațiile anterioare. Bineînțeles, și prețul său este ceva mai piperat, dar dacă îți dorești un scaun de birou cu un mecanism de reglare foarte sensibil și exact și cu finisaje premium, atunci merită să plătești puțin în plus pentru a primi în schimb toate aceste caracteristici de top.

 

#3 Scaun Ergonomic Ergohuman Plus Luxury

 

Scaunul Ergonomic Ergohuman Plus Luxury îmbină tehnologia și eleganța în cel mai rafinat mod cu putință, fiind un scaun de birou care oferă toate avantajele unui scaun ergonomic în adevăratul sens al cuvântului, dar și un design aparte, care se potrivește cu orice interior. Acest scaun are finisaje din aluminiu, care îi conferă o imagine luxoasă și atrăgătoare, precum și un mecanism cu funcții de înclinare care permit utilizarea scaunului în funcție de particularitățile corpului.

 

#4 Scaun Genidia Mars Gaming Performance

 

Poate că nu este scaunul pe care te aștepți să-l vezi într-un birou obișnuit, dar cu siguranță este scaunul care îți îndeplinește și cele mai îndrăznețe visuri legate de un scaun de birou. Cu un aspect futurist și ajustări complexe, care nu se găsesc nici măcar la scaunele de gaming cu un design asemănător, scaunul Genidia Mars Gaming Performance este un scaun care transformă chiar și timpul de lucru într-o deosebită plăcere. Chiar dacă la prima vedere s-ar putea să ți se pară greu de controlat, scaunul Genidia Mars Gaming Performance are reglaje foarte intuitive, care se adaptează imediat nevoilor corpului, ajutându-l să se relaxeze.

 

#5 Scaun Ergonomic POFIT

 

Scaunul Ergonomic POFIT este disponibil în mai multe variante de culori și este primul model de scaun din magazinul Ergohuman.ro care beneficiază de aplicația Comfort Smart+. Prin intermediul acestei aplicații, utilizatorii acestui scaun pot obține indicații prețioase cu privire la setările produsului astfel încât el să ofere o susținere de înaltă calitate nu doar pentru o anumită zonă a spatelui, ci pentru întreg spatele. Spre diferență de alte scaune ergonomice de birou, scaunul ergonomic POFIT oferă de trei ori mai multă protecție coloanei vertebrale, sprijinind-o pe toată lungimea ei.

 

#6 Scaun Ergonomic DVARY

 

Scaunul ergonomic DVARY este un scaun conceput și dezvoltat de celebra companie GTCHAIR și este un scaun foarte modern și versatil. Poate că nu te-ai gândit să te orientezi după culoare în alegerea scaunului tău de birou cu suport pentru zona lombară, dar dacă îți dorești un scaun care să aibă o nuanță cu adevărat deosebită, dar și să fie profesional, atunci acesta este cel mai bun scaun pentru tine.