Necenzurat, Stiri

Cele mai bune pozitii sexuale pentru fiecare tip de orgasm.

Femeile sunt pretentioase atunci cand vine vorba despre satisfactia sexuala. Pur si simplu, nu se multumesc cu orice. Anatomia fiecarei femei are propriile particularitati, iar partenerul care se ocupa cu furnizarea placerii sexuale trebuie sa fie mereu la curent cu dorintele si nevoile tale.

sex

Si din acest punct de vedere, comunicarea in cuplu ramane un aspect foarte important. Insa mai important decat atat este sa te cunosti pe tine insati suficient de bine, pentru a sti cu exactitate care sunt lucrurile care te fac sa te simti bine din punct de vedere sexual.

Reteta perfecta pentru orgasm

Din pacate, orgasmul nu este un cocktail sau un fel de mancare, sa aiba o reteta. Si chiar daca ar avea, alegerea variantei perfecte ar fi una subiectiva. Nu exista nici un ingredient secret care sa poata satisface toate gusturile, asa cum nu exista un prospect de utilizare pentru femei, in general. Insa fiecare femeie in parte are propriul prospect de utilizare si, mai ales, de atingere a culmilor placerii.

Pozitia sexuala perfecta pentru tine depinde de tipul stimularii care te satisface pe deplin. Din acest punct de vedere, ai trei variante de orgasm: orgasm obtinut prin stimularea clitorisului, orgasm obtinut prin stimularea punctului G si orgasm obtinut prin stimularea clitorisului in timpul penetrarii. Descopera-ti singura prin experiente individuale zonele erogene si inspira-te din pozitiile cu cel mai mult potential pentru a-ti oferi tipul de orgasm pe care ti-l doresti:

Daca ai orgasm datorita stimularii clitorisului

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca vei avea parte de un preludiu bogat si diversificat. Acesta nu doar ca te va introduce in starea perfecta pentru sex, dar iti va oferi si ocazia de a te conecta cu partenerul tau si iti va creste sansele de a avea orgasm. In ceea ce priveste pozitiile potrivite, asigura-te ca atat tu, cat si partenerul tau, aveti acces la zona ta intima. Pozitia foarfecei sau cea a linguritei sunt perfecte pentru orgasmul clitoridian, pentru ca nu restrictioneaza deloc accesul catre clitorisul tau.

Daca ai orgasm doar prin stimularea punctului G

Punctul G este situat pe peretele frontal al vaginului tau. Exista numeroase pozitii care va permit tie si partenerului tau sa controlati penetrarea astfel incat aceasta sa fie adanca si fixata catre aceasta zona. Printre ele se numara si o varietate a pozitiei misionarului, in care tu iti sprijini picioarele pe umerii partenerului tau. Doggy style iti permite acelasi lucru, daca iubitul tau isi va concentra forta de tractiune in capul pieptului. Poti incerca si pozitia calaretului inversat, mai ales ca aceasta iti ofera tie control deplin asupra miscarilor.

Daca ai orgasm atunci cand iti este stimulat clitorisul in timpul penetrarii

Chiar daca aparent te afli in cea mai complicata situatie, in care ai nevoie in egala masura de stimulare vaginala si clitoridiana, pozitia perfecta pentru tine este destul de simpla. Este vorba despre o variatie a pozitiei misionarului, in care tu iti vei tine picioarele apropiate, intre cele ale partenerului tau. Astfel, el va putea pune presiune pe clitorisul tau in timp ce te penetreaza si te va satisface negresit.