Featured, Life

Cele mai ascunse fantezii sexuale ale femeilor. Nu e de mirare ca niciuna nu recunoaste

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si, ca atare, contribuie activ la o relatie sexuala sanatoasa.

Insa, pe cat de mult gandim, pe atat de putin rostim cand e vorba de sex. Multi barbati nu au curajul sa isi intrebe partenera despre fanteziile ei sexuale, insa studii realizate pe esantioane reprezentative releva urmatorul top:

1: Abandonul
Femeile se imagineaza adesea ca fiind dominate de un mascul puternic care sa detina controlul total in dormitor si sa faca tot ce doreste cu ele. Nu inseamna neaparat ca si vor sa experimenteze asta in viata sexuala reala, desi nu se stie niciodata.

2: Sex voyeuristic
Femeia este urmarita in timp ce face amor sau este obligata sa faca sex in fata altor oameni. Sau poate ca viseaza sa spioneze alte cupluri in timp ce face amor. Oricine, un strain sau cineva cunoscut poate fi transformat in subiectul fanteziilor unei femei.

3: Cavalerul in armura stralucitoare
Aceasta este o fantezie romantica. Femeia este curtata, sedusa de catre barbatul visurilor ei. Acesta o trateaza exact asa cum nu se intampla in viata reala. O rasfata, o intelege si este indragostit pana peste cap de ea. Si, pentru ca totul sa fie perfect, el ii indeplineste absolut toate fanteziile sexuale fara ca macar s-o intrebe ce si-ar dori.

4: Fata rea
Femeia care respecta toate regulile in viata de zi cu zi viseaza ca, din cand in cand, sa lase fata rea din ea sa iasa la suprafata. Poate ca isi imagineaza ca se dezbraca in fata mai multor barbati sau ca seduce un barbat pe care tocmai l-a cunoscut si are o aventura de o noapte cu el. In vis este agresiva si obtine oricand orice doreste fara sa aiba mustrari de constiinta.

5: Dominatoarea
Acesta este una dintre fanteziile preferate ale femeilor. Ea este un pradator sexual de top si-si transforma barbatul intr-un sclav sexual. Il tine legat, pana cand acesta ii jura supunere, iar dupa ce-l dezleaga ii spune unde, cand si cum s-o atinga.

6: Sex cu ex-ul
Daca a avut un iubit care, din punct de vedere sexual, a fost de nota 10 sau care a iubit-o si parasit-o, sigur acesta mai are un locsor in inima ei. Nu este de mirare ca, uneori, viseaza sa-i alerge in brate si sa se iubeasca cu pasiune, chiar daca dupa partida de sex nu ii mai leaga nimic.