Showbiz, Stiri

Cel mai tare cadou făcut până avum de Nadine de Crăciun

Cântăreaţa a fost răsplătită într-un mare fel de soţul ei!

Nadine

Pentru Nadine, sărbătorile de iarnă înseamnă familie! De obicei artista prefer sp petreacă Crăciunul acasă, cu familia și rudele. Așa se va întâmpla și anul acesta!

Vedeta, care este acum în promovare cu piesa „Prea Tare”, ne-a dezvăluit ce cadouri prefer să facă de Crăciun, băiețelului și soțului său, dar și care a fost cel mai frumos dar pe care l-a primit cu ocazia acestei sărbatori!

„Soțului îi comand articole de birou cu inițialele lui și jocuri video; copilului jucării, rachețele și avioanele îl fac fericit. Mie – parfumuri și prietenilor gift-baskets cu diverse”, dezvăluie Nadine.

„Cel mai tare cadou pe care eu l-am făcut de Crăciun a fost o colecție cu toate filmele românești pe VHS, asta până în 2000, când nu existau nici DVD-uri și nici nu se vindeau filme românești. A fost foarte complicat pentru că a trebuit să stea cineva câteva săptămâni să mi le copieze de pe peliculă. Costisitor! Dar a meritat. Am impresionat. Iar cel mai frumos cadou pe care eu l-am primit de Crăciun, de suflet, este casa în care locuim acum. A fost cadoul lui Dragoș, soțul meu, de anul trecut de Crăciun!”, a completat artista.

Nadine1

Și pentru că îi place să petreacă timp și în bucătărie, experimentând diverse rețete, atât pentru copilul ei, cât și pentru soț, Nadine s-a gândit că n-ar strica să pregătească de Craciun, pe langa bucatele traditionale, si niste colțunași cu brânză de vaci, făcuți cu mânuța ei, special pentru familie și musafirii pe care urmează să-i primească în noua ei casă.

„Pentru că suntem o familie tânără, la început de drum, nu avem încă tradiții, lucrăm la ele. Așadar, anul ăsta vreau să încerc de Crăciun colțunașii cu brânză de vaci, la cuptor și smântână la servire, făcuți de mâna mea!”, spune Nadine.

 

blank