Necenzurat, Stiri

Cel mai tare bordel din Germania satisface 10.000 de bărbaţi anual

Singurul bordel din lume unde bărbaţii plătesc „consumaţia” la plecare

 

Artemis Orice bărbat care intră în bordelul Artemis din Berlin, Germania, simte că este un veritabil împărat! Încă de la intrare este răsfăţat cu o şampanie, o bere sau un coniac fin.

În timp ce serveşte prima băutură este înconjurat de sâni goi, funduleţe obraznice şi fete care chicotesc simpatic. Barul este deschis 24 de ore din 24 pentru clienţii care au trac sau emoţii

 

Fetele isi asteapta cu rabdare clientii
Fetele isi asteapta cu rabdare clientii

 Pentru vizitatorii timizi, patronul localului Klaus Berb este gazda perfectă. Şi asta pentru că oricui îi este imposibil să reţină numele a 154 de fete care gânguresc ghiduş etalându-şi nurii.

 Bărbaţii care vin aici trebuie să ştie că absolut totul se plăteşte, dar la final. Nu sunt permise bacşişurile pentru fete decât în momentul plecării.

5-2
Totul se plateste la plecare

 Timpul petrecut aici nu se taxează, doar consumaţia. Clienţii trebuie să aibă peste 18 ani, iar persoanele cu dizabilităţi pot veni fără însoţitori, pentru că localul are toate dotările necesare deplasării într-un scaun cu rotile.

 Cine vrea să mănânce ceva, să înoate în piscină, să facă un masaj sau chiar să meargă la sala de forţă are la dispoziţie un pachet complet. Katja, Lyssa, Gabitza, Evelyn, Belinda sau Fana sunt gata să ofere absolut tot oricui.

5-3
Piscina turceasca este gata pentru clienti

 Camerele cu pluş şi catifea miros a lavandă şi orhidee. Tavanul este plin de oglinzi pentru a oferi clientului o imagine ideală a prestaţiei fetei alese.

 La final vine nota: preţurile oscilează între 1.800 de euro (8.060 de lei) şi 2.600 de euro (11.642 de lei). Tarifele fetelor variază în funcţie de tipul de sex prestat şi de cotaţia fiecăreia, ele fiind plătite cu 100 de euro (448 de lei) şi respectiv 300 de euro (1.343 lei) de client.

Vă tentează, domnilor?!

blank