IT&C, Stiri

Cel mai spectaculos telefon din istoria Samsung, deconspirat

Iată cum arată versiunea de lux

  galaxy_s5

Samsung pregateste lansarea unei versiuni de lux pentru smartphone-ul Galaxy S5. Cunoscut sub numele de cod “Samsung Galaxy S5 Prime”, telefonul ar urma sa ofere specificatii superioare versiunii aflata deja in magazine. Samsung Galaxy S5 Prime ar putea fi lansat in iunie

O noua confirmare privind lansarea acestui telefon a venit chiar de pe site-ul Samsung. Intr-o prezentare oficiala, sud-coreenii includ si modelul SM-G906S/K/L.

Potrivit cunoscutului portal de tehnologie ubergizmo, denumirea ar putea ascunde, in fapt, noul smartphone Samsung Galaxy S5 Prime.

GadgetReport.ro relata, cu cateva saptamani inainte de lansarea Galaxy S5, ca cei care isi doresc noul smartphone de la Samsung ar trebui sa aiba putina rabdare. Jurnalistii afirmau, atunci, ca Samsung Galaxy S5 ar putea fi doar o varianta intermediara si ca adevaratul smartphone de top va fi lansat la cateva luni distanta, dupa moda inaugurata cu succes de Apple cu ale sale modele “s”.

Ubergizmo estimeaza ca Galaxy S5 Prime ar urma sa aiba un display de 5,2 inchi cu rezolutia 2K  (2560 x 1440 pixeli), mult mai bun decat cel de pe Galaxy S5, noul procesor Snapdragon 805 pe octacore, 3GB de RAM  (fata de 2GB in versiunea lansata la Barcelona)  si 32 GB spatiu de stocare.

 

blank
blank