Monden

Cel mai sexi cuplu al anului : o olteanca si un american

Cel mai sexi cuplu al anului : o olteanca si un american

Afla cine formeaza un cuplu sexi

blank

Dupa ce si-au aruncat priviri timide, au trecut la priviri jucause, dupa ce au facut cunostinta, au inceput sa vorbeasca si in acest moment formeaza cel mai sexi cuplu al planetei. Gerard Butler (42) si Madalina Ghenea (24) formeaza un cuplu si si-au oficializat relatia. 

Gerard, de origine scotiana, este pur si simplu indragostit lulea de Madalina, olteanca la origini, si declara singur ca se iubeste oficial cu romanca noastra.  Actorul din filmul „300”‘ a pus ochii prima data pe romanca la filmarile unei reclame si a ramas pur si simplu vrajit  : “Cand Madalina a intrat in camera unde o asteptam sa mergem sa filmam un spot publicitar impreuna, m-a naucit frumusetea ei. Pur şi simplu cand am vazut-o prima oara, am amutit.”, declara acesta.

Pe de alta parte Madalina, banuita ca ar fi avut relatii cu diverse celebritati ( Adrien Brody si Leonardo diCaprio ) acum isi oficializeaza relatia cu Gerard si pozeaza alaturi de el mai oriunde, chiar daca aceasta tace si zambeste pe sub mustati despre o posibila relatie. Indragostit pana peste cap, Gerard Butler nu s-a mai putut abtine si a declarat ce sentimente are pentru supranumita  “noua Sophia Loren” : “Am fost impulsiv. Dar nu foarte… Pur si simplu am avut un presentiment bun in ceea ce o priveste pe ea”, a mai punctat actorul.

 


blank