Monden

Cel mai memorabil moment al nuntii Deliei Matache a fost stricat. Afla cine poarta vina

Cel mai memorabil moment al nuntii Deliei Matache a fost stricat. Afla cine poarta vina

 

Fara indoila unul dintre cele mai frumoase momente din cadrul unui eveniment care pecetluieste dragostea eterna, si anume nunta, este valsul mirilor care da startul la petrecerea unei vietii in doi. Delia Matache nu s-a putut bucura de momentul unic. Un chelner s-a impiedicat si a produs panica in randul invitatilor.

blank 

Dupa ce s-a casatorit religios cu sotul ei Razvan Munteanu la Biserica Sfantul Spiridon din capitala si pazita de bodyguarzi mai ceva ca EBA si SIDA, Delia Matache si-a celebrat casatoria in Buftea unde startul distractiei s-a dat cu valsul tinerilor insuratei. Delia va avea insa o amintire memorabilia, un chelner s-a impiedicat si a cazut chiar la poalele ei, transformand momentul unic intr-un ‘moment in care totul a luat-o razna parca. Stupoare generala!”, a dezvaluit prentru presa prietena Deliei, Alexandra Badescu.

 

Nunta cu regret

 

Delia Matache a ramas cu un gust amar dupa nunta sa. Desi fericita si implinita alaturi de sotul sau, Razvan Munteanu, artista a dezvaluit fanilor pe facebook ca regreta faptul ca nu a apucat sa guste din mancarurile fine cu care si-a delectat invitatii. “Nu ai timp de nimic! 70 % din timp se duce cu salutari si pupici de primire si plecare!”, a scris cu cu parere de rau, Delia.

Dupa nunta cei doi insuratei au plecat catre casa, intr-o vila pe malul lacului Snagov, vecini cu Irinel Columbeanu.

 

blank