Showbiz, Stiri

Cel mai mare regret al Mărioarei Zăvoranu: “Oana a ajuns în pragul nebuniei”

Mărioara Zăvoranu o susţine pe Oana în procesul contra vrăjitoarelor. Mama vedetei regretă că nu a fost lângă ea atunci când Vanessa şi Melisa i-au jefuit fiica.

marioara-zavoranu-oana-proces-vrajitoare

Vrăjitoarele Vanessa şi Melisa au avut şansa să ajungă la un consens cu Oana Zăvoranu şi să îngroape securea războiului. Cu toate acestea, la procesul de mediere de ieri nu s-a prezentat decât Oana Zăvoranu însoţită de avocat.

Mărioara Zăvoranu crede că acest proces este pe sfârşite pentru că vrăjitoarele se retrag. “Oana are două apartamente şi maşina. A fost destul de jefuită şi întotdeauna se întâmplă ca oamenii foarte deştepţi să fie şi foarte fraieri. Îmi pare foarte rău de ce s-a i întâmplat Oanei. Eu am suferit alături de ea, dar este un proces care este pe sfârşite. Partea vătămată care este Oana aşteaptă, iar vrăjitoarele o să încheie pentru că se gândesc că pedeapsa va fi mai mică, dacă Oana reuşeşte să îţi recupere pagubele. Nu vrăjitoarele pun condiţii, ci Oana pentru că ea a vut de suferit şi sufleteşte şi moral. Acesta este un subiect care trebuie să se încheie. Orice părinte vrea ca copilului lui să nu îi lipsească nimic. Nu mi-a fost uşor să văd că suferă şi că a ajuns în pragul nebuniei. Eu am un regret pentru că nu am fos cu ea în acele momente, dar ea era căsătorită în acele momente. În viaţa ei era altă persoană care avea diferite gânduri şi aspiraţii care nu coincideau cu ale mele”, a declarat Mărioara Zăvoranu, astăzi, la “Star Magazin”.

Vrăjitoarele Vanessa și Melisa au convins-o pe Oana Zăvoranu că se află sub puterea blestemelor mamei sale, solicitându-i sume imense de bani, aur și lucruri de valoare, pentru a o scăpa de energiile negative. Vrăjitoarele i-au cerut întâi 60.000 de euro, apoi 100.000, pentru ca apoi “datoria” să fie crescută cu încă 160.000 de euro. Cum ea rămăsese fără bani, vrăjitoarele s-au oferit să o ajute, astfel încât au intermediat vânzarea apartamentului său, dar și ipotecarea altui imobil, către membrii clanului. Paguba se ridică la 450.000 de euro. Vrăjitoarele riscă ani grei de închisoare.