Showbiz, Stiri

Cel mai crud şi nemilos critic al vedetelor a avut un debut cel puţin dubios!

Iulia Albu era plină de coşuri când apărea la evenimentele mondene

iulia_albu_21_3044ff59f4

Iulia Albu a devenit în ultima perioadă cel mai acid critic de modă din România. Fosta soţie a lui Mihai Albu le-a atacat pe rând pe Julia Jianu, Xonia, Nico sau Giulia Anghelescu. Din păcate, Iulia Albu a uitat primele sale apariţii la evenimentele mondene când venea cu faţa plină de coşuri.

De ceva vreme, Iulia Albu se recomandă ca fiind fashion editor şi pe lângă editoriale în diferite reviste de specialitate, fosta soţie a lui Mihai Albu se ocupă cu criticatul persoanelor publice. „Zici ca este Scufita Rosie care joacă în filme porno!”, a spus aceasta despre cântăreaţa Julia Jianu, iar referitor la vestimentaţia Xoniei, Iulia a remarcat: „Rochia nu este adecvata siluetei sale”.

RTEmagicC_f3be54eb10.jpg

Aceasta a uitat însă ce timidă era la primele apariţii la evenimentele mondene, când venea la braţul lui Mihai Albu. Într-o fotografie veche, făcută cu mulţi ani în urmă, Iulia apare la un eveniment monden împreună cu creatorul de pantofi.

În imagine, se poate vedea că hainele Iuliei nu ieşeau deloc în evidenţă şi faţa îi era plină de coşuri. Vedeta era puţin machiată şi era nedespărţită de Mihai Albu, cel care avea să-i devină soţ.

 

 

 

blank