Showbiz, Stiri

Cel mai apreciat fotograf de modă este o fată supranumită Lady Gaga de România!

Cele mai sexy vedete i-au dat 10 pentru originalitate!

61432147

 Dupa ce s-a facut remarcata ca fotograf in cadrul emisiunii „Next Top Model by Catalin Botezatu”, Marta Popescu, de 21 de ani, a ajuns sa faca pictoriale cu cele mai frumoase femei din Romania!

61432144

Antonia, Corina sau Laura Cosoi sunt doar cateva dintre vedetele care s-au lasat fotografiate in cele mai hot ipostaze de catre Marta. Originara din Targu Jiu, fotografa a reusit la 21 de ani sa lucreze cu nume celebre din industria showbiz-ului romanesc. Nu doar talentul ei este evident, ci si look-ul!

61432148

Marta este atat de insetata sa experimenteze, incat acum a ajuns sa semene cu celebra diva Lady Gaga, care a devenit regina controversata a aparitiilor excentrice!

61432149

De la par, make up si pana la outfit-uri, tot ce pune pe ea este construit intr-un stil original! Chiar daca nu ea este model, de cele mai multe ori in studioul ei de fotogafie ea devine vedeta prin simpla aparitie.

61432141

Asta desi unii ar putea s-o recunoasca din emisiunea “Next Top Model” by Catalin Botezatu, unde Marta a colaborat ca fotograf.

61432140

“Lady Gaga de Romania” studiaza la Universitatea de Arta din Bucuresti, la sectia foto-video, si spune ca i-au trecut pragul studioului, pana acum, peste 1.000 de persoane. Nascuta intr-o familie de artisti, Marta a incercat sa fure meserie cu fiecare ocazie care i s-a ivit.

61432150

“Parintii mei lucreaza in domenii artistice, deci inca de mica am avut usile deschise catre zona aceasta artistica. Tin minte si acum cum obisnuiau sa ma ia cu ei la serviciu si asistam la diferite simpozioane sau vizitam expozitii. Tin minte cum ma bagam in sufletul artistilor si incercam sa le fur meseria. Visul meu de-atunci era sa le fur meseria”, povesteste Marta.

blank