Carmen Iohannis poate rasuflata usurata: tinerii care au speriat-o acum o luna, dupa ce i-au sunat la interfon in zorii zilei, au fost identificati de politisti. Contrar a ceea ce s-a crezut, ce niste raufacatori au pus ochii pe casa in care prima doamna sta singura in timpul saptamanii, acestia sunt trei studenti la Drept si, in seara in care s-au distrat sunand la interfonul familiei Iohannis, se intorceau bauti de la o petrecere.
 
Carmen Iohannis
 
Reamintim ca, inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa plece in vizita oficiala In Polonia, sotia sa, ramasa singura la Sibiu, a fost foarte speriata intr-o dimineata dupa ce cineva a sunat insistent la interfonul sau. Carmen Iohannis i-a telefonat imediat si l-a trezit pe presedinte pentru a-i povesti intamplarea, iar acesta a alertat imediat SPP-ul. Politistii au reusit sa-i identifice pe cei care au sunat la poarta presedintelui. Amuzant este ca, dupa ce tinerii au fost identificati, s-a aflat ca ei habar nu aveau cine locuieste in casa la al carei interfon au sunat si ca in ziua respectiva se amuzau revenind chercheliti de la o petrecere. Cei trei tineri sunt si studenti la Facultatea de Drept din anul trei.
 
Imediat dupa acest incident, SPP a decis sa instaleze o cabina speciala exact vizavi de casa presedintelui iar aceasta sa fie pazita iin permanenta de cadrele serviciului. O joaca de tineri chercheliti a dat peste cap regulile avute pana atunci de SPP in privinta Primei Doamne.
Citeste si...
Tânărul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a încercat să se sinucidă