Showbiz, Stiri

Cei trei chefi de la Masterchef au plecat la Antena 1 şi spun că vor dezlănţui un infern

Scărlătescu: „Dacă până acum aveaţi impresia că suntem duri, staţi să vedeţi ce urmează de acum încolo!”

  Bucatari MasterChef

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, care și-au anunțat plecarea de la Pro Tv, vor juriza la Antena 1, din toamnă, show-ul culinar Hell’s Kitchen, a cărui licență a fost achiziționată de postul din Băneasa.

“Tot ceea ce ati vazut pana acum a fost floare la ureche. In aceasta toamna vom dezlantui Infernul Bucatarilor si asta pentru ca un Chef adevarat trebuie sa fie mai mult decat un bucatar desavarsit, trebuie sa aiba un caracter puternic, sa fie un lider innascut, asta este ceea ce cautam noi acum”, a declarat în presă Chef Sorin Bontea.

“Daca pana acum aveati impresia ca suntem duri, stati sa vedeti ce urmeaza de acum incolo! Bucataria unui restaurant nu este deloc o joaca, iar de asta va veti convinge in aceasta toamna. Este un camp de lupta, unde cel mai bun si cel mai puternic castiga” spune Chef Catalin Scarlatescu.

“Hell’s Kitchen inseamna o evolutie in cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din intreaga lume, este produs de o echipa nemaipomenita, asa ca ma bucur foarte tare sa fac parte din acest proiect. In bucatarie este ca in armata, iar din toamna imi veti da dreptate urmarind acest show. James Joyce spunea in “Ulise”: “Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul a creat bucatarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlantui Iadul Bucatarilor”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

 

 

blank