Cei mai mari ochi din lume un model de pe Instagram, Maria Oz, o tânără ucraineancă care este artist vizual, a stârnit controverse în mediul online datorită ochilor ei foarte mari şi albaştri.

Cei mai mari ochi din lume cei mai mulţi dintre cei 117.000 de followeri ai Mariei sunt convinşi că tânăra are cei mai mari ochi din lume. Totuşi, în unele poze, par prea mari pentru a fi naturali, din această cauză unii cred că tânăra foloseşte programe speciale de editat poze.

Şi aceasta presupunere ar putea fi o variantă plauzibilă deoarece Maria este artist vizual iar majoritatea pozelor postate pe contul de Instagram sunt editate chiar de ea.

Totuşi, atunci când vine vorba de ochii ei, aceasta susţine că sunt naturali.

Maria Oz a declarat pentru publicaţia Beauty Hub din Ucraina faptul că a început să fie pasionată de poze în 2016, când a fost operată de apendicită. La început, se pare că a încercat gptitul, dar cum nu avea voie să mănânce prea mult, a ales artele vizuale – fotografia şi videoclipurile iar de-a lungul timpului a dobândit abilităţi de editare din ce în ce mai bune.

Totuşi, aceasta a menţionat că succesul nu a venit pentru noapte, ci treptat.
Chiar dacă în unele poze ochii Mariei par cu adevărat fantasmagorici, oricum, chiar şi în celelalte, sunt mai mari decât media.

De asemenea, Maria este şi un model împlinit,având ceva experienţe, iar de-a lungul timpului a colaborat cu elle Magazine Bulgari şi Atlas, însă speră să îşi construiască o carieră în crearea de videoclipuri şi ilustraţii video.