Featured, Investigaţii

Cei de la FBI au terminat raportul legat de moartea Madalinei Manole. „Este vorba de crima, nu de sinucidere!”

O romanca stabilita in Canada si un profiler FBI au anchetat cazul mortii Madalinei Manole, iar abia acum au reusit sa inchida raportul legat de moartea artistei, iar rezultatele sunt socante.

Mihaela Brooks si Pete Klismet sunt cei doi care s-au ocupat de cazul sinuciderii Madalinei Manole, iar ce au reusit sa afle este ieal. Klismet sustine cu tarie ca Madalina nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorata.

Intr-un interviu acordat unei jurnaliste de radio, Beth Karas, din Statele Unite, Klismet a abordat pe larg subiectul Madalina Manole.

blank

„Madalina este un fel de Madonna sau Lady Gaga. Atat de populara era in Romania. Era casatorita si avea un copil, dar a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis prin ingerarea unei cantitati mari de otrava extrem de toxica. Cantitatea pe care a baut-o ar fi putut lejer sa ucida 3 sau 4 elefanti. Am primit informatii despre acest caz, am vazut raportul de la autopsie si imagini de la locul faptei. Politia a vorbit despre sinucidere, dar asta nu e sinucidere, e crima. Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul eu nu sunt politist si cu siguranta nu am nicio autoritate in Romania. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici, va ocupati voi”, a declarat Pete Klismet la postul respectiv de radio.

Si Mihaela Brooks a prezentat cazul la o conferinta pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar cei prezenti acolo au fost de parere ca Madalina Manole nu s-a sinucis.

blank