International, Stiri

Cea mai simplă metodă de a a agăţa fete

Ele îşi dau numărul de telefon de la prima cerere!

femei agatete

Vitaly Zdorovetskiy este un tanar blogger cu mare priza la public. Impreuna cu cativa prieteni, baiatul pune la cale tot felul de farse, unele super amuzante, altele nebunesti sau periculoase de-a dreptul.

Filmuletele pe care le incarca pe Youtube au fost vizionate de peste 81.000.000 de ori. Vitaly s-a nascut in Rusia, dar de cativa ani locuieste in SUA si spera sa devina cat mai cunoscut si sa poata urma, intr-o buna zi, o cariera in actorie.

Cel mai recent clip al lui este, bineinteles, un alt hit. Tanarul arata intr-un filmulet cum reuseste sa obtina numarul de telefon al mai multor fete dragute, punandu-le o singura intrebare, simplu si la obiect.

Surpriza cea mare nu este atat curajul baiatului, ci usurinta cu care atat de multe fete accepta invitatia lui. Vitaly este si el uimit de succesul pe care il are, asa ca le intreaba pe fete de ce i-au dat numarul atat de usor.

Unele raspund ca au facut-o pentru ca e atat de direct, altele din simplul motiv ca l-a cerut! Tanarul noteaza in descrierea clipului ca a primit si refuzuri, dar numai de la un sfert dintre fetele abordate.

blank