Featured, Showbiz

Cea mai obraznică imagine cu Andreea Bănică. S-a pozat cu sfârcurile la vedere

Andreea Bănică a îndrăznit să publice o fotografie foarte deocheată pe rețelele de socializare. Nu a ținut cont că imaginea va deveni imediat virală deoarece a arătat în fotografie mai mult decât ar fi trebuit. S-a pozat într-un decolteu aproape total.

Artista s-a fotografiat pe Instagram în lenjerie intimă însă și-a lăsat la vedere sfârcurile. Andreea Bănică nu a ținut cont de părerile altora și a făcut publică imaginea. Vedeta a ales să nu se machieze și să arate oamenilor că este naturală. Prietenii virtuali i-au transmis că este doarte frumoasă și foarte sexy, iar acest lucru sigur o face fericită pe artistă. 

Andreea Bănică a publicat o fotografie deocheată pe rețelele de socializare
Foto Instagram
 

Andreea Bănică a publicat de curând un mesaj prin care sfătuia toate femeile să fie naturale și să renunțe la machiaj și să se hidrateze mai bine. “V-am promis că atunci când descopăr terapii bune pentru tenul nostru revin cu materiale pentru voi. După concertul de aseară de la Buzău, nu m-am odihnit suficient, tenul meu este puţin obosit, aşa că am nevoie de hidratare, luminozitate, tratare riduri fine, stimulent pentru colagen şi elastină. Fetelor, ce spuneţi? Sună bine, nu? ” a fost mesajul Andreei Banică de pe Instagram.