Chefi la cuțite
Showbiz

Cea mai mică femeie din lume a gătit la Chefi la cuțite, sezonul 12. Jyoti Amge i-a impresionat pe jurați cu povestea ei de viață

Cea mai mică femeie din lume a pășit în platoul emisiunii Chefi la cuțite și le-a preparat juraților o mâncare delicioasă. Jyoti Amge a fost desemnată ca fiind cea mai mică femeie din lume, iar în această seară, telespectatorii o vor putea urmări la Chefi la cuțite, sezonul 12.

Chefi la cuțite, sezonul 12, a început pe 2 septembrie cu noi surprize. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au parte de momente surprinzătoare din partea concurenților. De asemenea, cei trei jurați vor degusta farfurii preparate de persoane neașteptate.

Chefi la cuțite

Cea mai mică femeie din lume, le-a gătit juraților de la Chefi la cuțite. Jyoti Amge, cea mai mică femeie din lume, le gătește Chefilor și îi surprinde cu preparatul ei. Actrița indiană pășește în platoul realty show-ului gastronimic și își arată talentul culinar.

Cea mai mică femeie din lume le-a gătit juraților de la Chefi la cuțite

Chefi la cuțite sezonul 12 a început, iar cei trei jurați sunt pregătiți să aleagă cei mai buni bucătari și să concureze alături de ei pe parcursul competiției. În ediția din această seară, telespectatorii vor avea parte de momente inedite. De asemenea, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au parte de un moment surprinzător, după ce în fața lor se va prezenta nimeni alta decât…Jyoti Amge, cea mai mică femeie din lume.

Jyoti Amge a pășit în platoul emisiunii culinare de la antena 1, sezonul 12, pregâtind un preparat special pentru jurați. Jyoti Amge este actriță în India și îi va impresiona pe Chefi cu povestea sa de viață.

Cătălin Scărlătescu i-a dat cuțitul de aur lui Alex Mihoc

În ediția de ieri seara, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au gustat din preparatul inedit al lui Alex Mihoc. În vârstă de 18 ani, tânărul este pasionat de bucătărie și a preparat o farfurie unică la Chefi la cuțite. La doar 14 ani, Alex a gătit pentru echipa națională de fotbal a Franței, iar Scărlătescu și Dumitrescu au fost uluiti. âCei doi au pus cutitul de aur pe masă pentru Alex Mihoc, dar la un moment dat, chef Dumitrescu s-a retras, iar Scărlătescu i-a oferit cuțitul de aur. ‘Linge-mă!’ s-a numit preparatul inovator, la care Alex a lucrat îndelung pentru a obține gustul umami. ‘Am vrut să fac ceva care nu s-a mai făcut și să vă demonstrez că am și idei mai nebune’, a declarat Alex, căruia i s-au oferit aseară două cuțite de aur. Alex nu a ascuns faptul că aștepta ca și Sorin Bontea să pună cuțitul de aur pe masă, motiv pentru care Chef Dumitrescu și-a retras oferta.

În această seară, spectacolul va continua, iar telespectatorii vor avea parte de momente inedite la Chefi la cuțite. De asemenea, invitatul la competiția Chefilor pentru o nouă amuletă este Marius Tudosiei. Puya și Melinda vor păși în platoul emisiunii culinare pentru a înmâna amuleta chefului câștigător.

Sursa foto: Profimedia

blank