International, Stiri

Cea mai frumoasă zi din viaţa ei s-a transformat într-un coşmar!

Mirele a fost împuşcat chiar în ziua nunţii

bride_holding_bouquet_landscape460x300_60233700

Nunta unei femei din Marea Britanie s-a tranformat într-un coșmar după ce mirele a fost împușcat chiar în timpul petrecerii de câțiva bărbați cărora le datora bani.

Jacqueline Cousins, în vârstă de 49 ani, s-a căsătorit cu Dameion Cousins, 31 de ani, în Jamaica, însă proaspătul ei soț a fost împușcat în fața ei chiar în ziua în care s-au căsătorit, în timpul petrecerii, scrie Daily Mail.

Doi bărbați au dat buzna în localul unde a fost organizată petrecerea, susținând că mirele le datora 10.000 de dolari jamaicani (aproximativ 70 de euro). Mireasa a fost ameninințată cu pistolul, iar Dameion Cousins a fost împușcat în fața localului.

impuscat_la_propria_nunta_11237000

„Am început să țip și nu îmi venea să-mi cred ochilor. M-am așezat lângă el și mi-am pus capul pe pieptul său. Am realizat că murise”, a povestit femeia.

Britanica l-a cunoscut pe Dameion Cousins în urmă cu 11 ani, după ce a vizitat locuința părinților ei din Jamaica. Au început o relație abia patru ani mai târziu, după ce primul mariaj al femeii a eșuat.

Jacqueline Cousins crede că nu a fost vorba de fapt de o datorie și că cei doi bărbați care i-au omorât soțul au fost invidioși că acesta urma să se mute în Marea Britanie.

 

 

 

blank