Kristina Pimenova are doar nouă ani, dar e deja celebră. Mulți consideră însă că fetița este victima mamei sale, care o pune să pozeze într-o manieră sexy.

745555l

Să fii mama celei mai frumoase fetițe din lume e o șansă imensă și plăcută, fără discuție, dar asta nu-ți aduce doar lucruri frumoase în viață – Glikeria Pimenova o știe bine. Devii vedetă, intri în atenția presei, milioane de oameni pe care nu-i știi ajung să te cunoască, dai interviuri, mergi la ședințe foto, încep să vină banii din contracte, apoi încep să curgă. Banii sunt buni, dar au și ei un preț greu de plătit: program încărcat, stres, un iureș continuu, invidie, atacuri, tot felul de riscuri.

250575l

Glikeria Pimenova și le-a asumat, dar nu e dispusă să accepte orice. Din cauza asta nu le rămâne datoare celor care o acuză că își exploatează copilul. Când fetița ei, Kristina, a devenit celebră pe Facebook și pe Instagram, s-a expus unui curent critic care a prins tot mai multă forță. Mulți consideră că micuța pozează într-o manieră provocatoare, total nepotrivită pentru vârsta sa.

Vineri, Glikeria Pimenova (39 de ani), cea care administrează cele două conturi de pe rețelele de socializare ale fetiței sale, a dat un interviu în ziarul britanic Daily Mail, în care i-a făcut cu ou și cu oțet pe cei care o atacă. Femeia și-a început atacul cu o declarație de război: „Nu accept aceste acuzații despre sexualizarea copilului meu. Sunt sigură că toate fotografiile ei sunt absolut inocente. N-am întrebat-o niciodată dacă vrea s-o pozez și de fapt trebuie să spun că nu prea-i place când o fotografiez, așa că trebuie s-o fac repede și atunci când nu e pe fază.”

Aceste imagini inocente ale Kristinei, al cărei chip a apărut deja în reclamele unor branduri importante, au devenit subiectul unor comentarii acide pe internet, notează Daily Mail. Dar Glikeria Pimenova ripostează dur: „Trebuie să gândești ca un pedofil ca să vezi ceva sexual în aceste poze, așa că e timpul să mergi la doctor”.

Pe undeva, mama Kristinei are dreptate: nu poți să arăți lumii ce copil frumos ai fără să-i faci cunoscut chipul, iar de aici și până la acuzații despre sexualitate e o distanță mare.
E normal ca „leoaica” să-și apere „puiul”. Dar ceea ce face ea se bazează, într-o măsură destul de mare, pe specularea frumuseții și a copilăriei acestei fetițe cu chip de înger.

697643l

„Acum câțiva ani, am postat o poză cu fetița, făcută pe o plajă din Maldive, în care ea ținea în mânuțe trei jucării și râdea. Își ținea cele trei jucării în dreptul pieptului și știți ce comentarii am primit la această poză? <<Oh, își acoperă sânii fiindcă știe că are ceva de ascuns!>>. Puteți crede așa ceva? Cred că oamenii care scriu așa ceva au serioase probleme psihologice”, spune Pimenova.

Desigur, ideal ar fi fost ca doamna Pimenova să se bucure de frumusețea fetiței sale fără să o expună pe internet, unde colcăie de ciudați, dar dacă tot a trecut linia de siguranță, trebuie să se apere. Și aici pare pregătită.

„Toate pozele ei sunt naturale. E doar o fetiță care atrage multă atenție și din nefericire o parte din această atenție vine de la oameni ciudați cu mari probleme personale, capabile să verse oricui multă mizerie”, a spus ea, precizând că e vorba de o minoritate care atacă cu prejudecăți niște fotografii nevinovate și frumoase.

Căsătorită cu fostul fotbalist rus Ruslan Pimenov (34 de ani), Glikeria Pimenova își dorește să fie văzută ca o mamă responsabilă și vrea să demonstreze că fiica ei e o fetiță normală care se întâmplă să fie extraordinar de frumoasă, cu părul ei blond, ochii azurii și un chip angelic, notează ziarul citat.
În același timp, acest copil normal e înzestrat cu un talent rar de a poza ca un manechin. A debutat în lumea modellingului la doar șase ani, iar portofoliul ei include deja și o apariție în prestigioasa revistă Vogue.

Criticii cred că acest succes are și o parte întunecată. Cineva a scris că o poză în care micuța apare în pantaloni scurți e „ciudată”, în timp ce un bărbat a notat îngrijorător: „Îmi place”.

Citeste si...
Scandal de proportii la show-ul "Burlacita". Dovada ca Bogdan Vladau se cunostea cu barbatul care a castigat