International, Stiri

Cea mai frumoasă femeie din lume se apropie de altar!

A exersat postura de mireasă la nunta fratelui său!

Mila 1

Mila Kunis si Ashton Kutcher nu si-au facut inca planuri de nunta, dar au aratat perfect in timp ce mergeau spre altar la nunta fratelui Milei unde vedeta a fost domnisoara de onoare.

Actrita in varsta de 30 de ani a resusit sa intoarca capetele tuturor, imbracata intr-o rochie roz de domnisoara de onoare la nunta fratelui sau, Michel Kunis cu balerina Alexandra Blacker. Cei doi s-au logodit anul trecut, Mila fiind cea care le-a facut cunostinta. Blacker a fost cea care a invatat-o pe Mila sa joace rolul de dansatoare in filmul „Black Swan”

Mila

„Mila a purtat o banda de aur pe degetul inelar, dar nu avea un diamant, doar o simpla banda asemanatoare unui inel”, a declarat o sursa pentru E! News.

„Mila a fost foarte fericita pentru fratele si sotia sa. In timpul ceremoniei, a stat langa altar si a parut foarte concentrat pe juramintele mirilor.”

Zvonuri conform carora Mila s-ar fi logodit cu Ashton Kutcher au aparut inca din luna septembrie cand actrita a fost vazuta cu un inel pe deget. Mila Kunis a fost votata de cititorii FHM din Marea britanie ca fiind cea mai sexy femeie din lume.

blank