Showbiz, Stiri

Cea mai cunoscută “horoscopistă” a naţiunii făcea ravagii printre bărbaţi!

Uite cât de sexy era Neti Sandu, în costum de baie!

Neti Sandu

 Se numără printre cele mai cunoscute figuri ale Pro Tv-ului, pentru că publicul, mai ales cel pasionat de astrologie, o ştie de mai bine de 15 ani. S-a consacrat cu un anumit look: bretonul foarte drept, părul negru şi hainele colorate. Însă nimeni nu ştia ce forme apetisante ascundea vedeta, în urmă cu 12 ani, când a fost protagonista unui pictorial… sexy.

neti-sandu costum baie.jpg

De 15 ani de zile, Neti Sandu intră în casele românilor, prezentându-le cele mai noi informaţii despre previziunile astrale. Împătimiţii horoscopului o ştiu de la televizor, îmbrăcată în hainele mereu vesele care îi binedispun. Însă foarte rar au văzut-o mai… sexy. Şi asta pentru că vedeta nu a pozat prea des într-o astfel de ipostază.

Neti tanara1

Însă, într-un shooting din urmă cu 12 ani, Neti a ales să îndrăznească. Aşa că bruneta şi-a arătat formele apetisante într-un costum de baie, peste care a îmbrăcat un fulgarin transparent. Într-o altă imagine ne arată perfecţiunea picioarelor ei, pe atunci extrem de apetisante.

Neti tanara

După cum se poate vedea, look-ul ei este neschimbat: şi-a păstrat zâmbetul, bretonul drept şi culoarea părului, dar şi tonusul cu care îi binedispune pe români.