Continut Sponsorizat

Cea mai cumpărată suzetă pentru nou născut de la Melvelo

Bebelușii ar trebui să doarmă întotdeauna singuri. Asta înseamnă că nu ar trebui să doarmă niciodată în același pat cu un adult, un alt copil sau un animal de companie. Nu ar trebui să doarmă cu nimic în pătuț, cum ar fi jucării de pluș, perne, pernuțe, pernuțe de protecție, pături libere, cuverturi, pălării, bentițe sau alte obiecte. Singurul obiect recomandat pentru bebeluși în timpul somnului este suzeta. Dacă este aleasă corect, aceasta va oferi confort și liniște noului născut.

 

Alege suzeta Bibs

Cea mai cumpărată suzetă pentru bebeluși este suzeta Bibs. Ea este aleasă constant de părinți din întreaga lume. De ce? Suzetele Bibs sunt aprobate de medici și ortodonți și sunt de încredere pentru părinți de peste 40 de ani. Fabricate în Danemarca, aceste suzete sunt disponibile în 36 de culori și imită senzația și forma sânului real mai mult decât orice altă suzetă de pe piață.

Suzetele Bibs de la Melvelo.ro sunt fabricate din cauciuc 100% natural, care este menit să imite pielea mamei, ceea ce face ca tranziția de la sân la suzetă să fie una ușoară. Suzetele Bibs de la Melvelo sunt 100% fără BPA, PVC și ftalați.

Atenție pentru că suzetele Bibs sunt fabricate din cauciuc natural, care este un material natural acesta se poate extinde și degrada în timpul utilizării, expus la lumina soarelui și datorită vidului format în timp ce copilul suge.

Care suzete Bibs sunt cele mai bune?

 

Cele mai bune suzete Bibs pentru bebeluși și nou-născuți sunt

– Suzeta Bibs rotundă clasică

– Suzeta Bibs de Lux

– Suzeta Bibs Color

– Suzeta Bibs Supreme

– Suzeta Bibs Boheme

– Suzeta Bibs Couture

– Suzeta Bibs Colour Tie Dye

Ce mărimi au suzetele Bibs?

Suzeta Bibs vine în dimensiuni distincte, ceea ce facilitează alegerea mărimii pe măsură ce nou născutul crește. Iată un ghid pentru a alege corect mărimea suzetei Bibs pentru bebeluș sau suzetei Bibs pentru nou născut:

 

Marimile la suzetele din latex sunt:
suzeta Bibs  0-6 luni (mărimea 1)
suzeta Bibs  6-18 luni sau 6+ luni (mărimea 2)
suzeta Bibs 18+ luni (mărimea 3)

Suzetele din silicon au o singură mărime:
Suzeta Bibs cu o singură mărime: 0-3 ani

sau
Suzeta Bibs 0-6 luni (mărimea 1)
Suzeta Bibs  6-18 luni sau 6+ luni (mărimea 2)

Siguranța pe primul loc

Suzeta Bibs cea mai populară suzetă, este foarte des cumpărată de părinți pentru că este considerată cea mai sigură suzetă. Atât suzeta Bibs 0-6 luni, cât și suzeta Bibs 6-18 luni vine în varianta de suzetă din latex și suzetă din silicon. Ambele sunt realizate din materiale non-toxice, 100% fără BPA, PVC și ftalați. Se sterilizează ușor și au orificii pentru a elimina aerul sau apa adunată în interior.

 

Nu mai sta pe gânduri, pentru că deja milioane de părinți au ales suzetele Bibs pentru copii lor și sunt convinși că vor rămâne loiali brandului!

 

Contact

Email: contact@melvelo.ro

Tel: 0720595200

 

blank