Showbiz, Stiri

Ce vrea planuri are Andreea Tonciu pentru anul viitor?!

„Sper să rămân însărcinată!”

Tonciu

Andreea Tonciu a facut bilantul si a concluzionat: 2013 a fost un an al ghinioanelor, insa, doar pe plan profesional. Bruneta este tare dezamagita ca nu inhatat vreun un job de prezentatoare sau macar un contract cu o televiziune.

Andreea se alina cu dragostea lui Nicolae Mitea, care a inflorit ca un boboc de trandafir. Spune ca la anul vor sa faca si nunta si copil. Andreea zice ca atat ea cat si eternul ei iubit au trecut printr-o etapa de maturizare. Le-a luat, ce-i drept, vreo 457 de certuri si 20 de despartiri ca sa ajunga aici.

Tonciu1

Intrebata cum se intelege cu Nicky Mitea, Andreea Tonciu a declarat pentru Povestiri Adevarate: „Da. Ii multumesc bunului Dumnezeu ca de data aceasta, de la ultima impacare, chiar ne intelegem foarte bine si nu au mai fost despartiri de genul sa-mi iau bagajul, sa plec la mama. Recunosc ca au mai fost certuri, dar certuri minore. Ne-am maturizat, sa zicem”

Poate ca tocmai aceste certuri minore sunt sarea si piperul in cuplul Mitea-Tonciu! Porumbeii nabadaiosi s-au certat mai des si mai pasional ca protagonistii unei telenovele sud-americane insa paradoxal, au una dintre cele mai longevive relatii din showbizz.

„Eu ma bucur foarte mult ca iubitul meu s-a schimbat si chiar isi doreste acum ceva cu adevarat. Oricum el si-a dorit dintotdeauna, dar acum este profund, este hotarat, el vrea sa facem nunta, sa facem un bebe. Si eu imi doresc sa fac chestia asta, pt ca ne iubim foarte mult si nu are rost sa mai asteptam. Eu m-am gandit la anul, dar daca nu o sa putem la anul, urmatorul an. Dar pana atunci sper sa raman insarcinata. „, a mai spus ea.

Tonciu2

Intrebata daca incearca deja sa faca un bebelus, Tonciu a spus: „Mai, deocamdata nu. Sa zicem asa din 2014, pentru ca 2013 pentru mine a fost un an cam cu ghinion si nu prea mi-a placut 2013”.

Ani la rand, Andreea si Niky au tinut primele pagini ale ziarelor cu nenumaratele lor despartiri. Si-au implicat familiile in certurile lor, si-au facut reprosuri in fata camerelor si de fiecare data si-au jurat ca nu se vor mai impaca. Daca pe plan personal ii merge de minune, pe plan profesional Tonciu spune ca s-a lovit in 2013 numai de ghinioane. Lui Mitea, in schimb,o duce bine. Dupa o lunga perioada de pauza, fotbalistul a reusit sa isi gaseasca echipa si a revenit pe teren.

blank