Sport, Stiri

Ce vizită a primit echipa Chelsea la hotel, înainte de meci?

Surpriză de proporţii a fost în primul rând pentru Jose Mourinho

chivu_murinho

Cristi Chivu (32 de ani) a fost, marţi dimineață, la Hotel Intercontinental, acolo unde este cazată delegația lui Chelsea, sosită în România pentru meciul cu Steaua, din Champions League. Chivu s-a salutat și s-a îmbrățișat cu fostul său antrenor de la Inter, Jose Mourinho, apoi s-a întreținut preț de 30 de minute cu membrii staff-ului antrenorului portughez, cei alături de care a lucrat la Milano.

Fostul căpitan al echipei naţionale a României a refuzat să ofere declarații atât la intrarea în stabiliment, cât și la plecare.

Antrenorul lui Chelsea a spus că speră ca patronul Stelei, Gigi Becali, să fie eliberat cât mai curând.”Îl cunosc pe Gigi Becali de câţiva ani. Sper să i se facă dreptate şi să fie eliberat cât mai curând. E păcat că nu poate veni la acest meci”, a declarat Jose Mourinho, în cadrul conferinţei de presă susţinute luni la Bucureşti.

Jose Mourinho şi Gigi Becali s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, când Mou a venit în România la invitaţia lui Giovanni Becali, prilej cu care a fost şi la palatul patronului Stelei.

Presa britanică îl ironizează pe Mourinho

“Cel ţâfnos” (n.r. – “Tetchy One”), l-a ironizat Daily Mail pe Mourinho după ieşirea de la Bucureşti: “Mourinho a pus brusc capăt imaginii sale de Happy One, după ce şi-a pierdut răbdarea când i s-a cerut să explice de ce l-a lăsat acasă pe mijlocaşul Kevin de Bruyne”.

Sub titlul “Probleme în paradis după ce Happy One de la Chelsea a ieşit furtunos”, Herald Scotland a precizat că Mourinho nu este într-o bună dispoziţie înaintea meciului vital cu STEAUA din Champions League.

“Dispoziţia lui Mourinho este la fel ca vremea furtunoasă din capitala României, după ce şi-a scurtat conferinţa de presă ca să meargă să supervizeze partea finală a antrenamentului de sub acoperişul Arenei Naţionale. S-a autointitulat Happy One la revenirea pe Stamford Bridge şi până acum a fost jovial şi cordial la întrebările dinaintea meciului. Cu toate acestea, el a arătat primele semne de tensiune, având altă atitudine când a fost întrebat de absenţa lui Kevin de Bruyne”, a scris sursa citată.

“Conferinţele cu Jose Mourinho nu sunt banale. Şi Special One ne-a dat ultima demosntraţie la Bucureşti, în timpul conferinţei dinaintea meciului Steaua – Chelsea din Liga Campionilor. Mourinho a părăsit sala, lăsându-l doar pe Frank Lampard să-i înfrunte pe jurnalişti, după ce a fost întrebat de De Bruyne, neconvocat alături de conaţionalul său, Hazard, care este accidentat”, a precizat Gazzetta dello Sport, pe pagina sa de Internet.

Meciul Steaua – Chelsea, contând pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45 pe Arena Naţională. (I.G.)