Necenzurat

Ce viata de cuplu ai in functie de pozitia in care dormi

Modalitatea in care dormi, tu sau partenerul tau, poate sa spuna multe despre viata de cuplu, iata cateva indicii :

Ce viata de cuplu ai in functie de pozitia in care dormiDaca dormiti imbratisati sau fata in fata, inseamna ca dragostea este inca foarte pasionala intre voi. Faptul ca inca nu v-ati saturat sa va atingeti reprezinta un plus si este bine ca inca nu v-ati plictisit unul fata de celalalt.

Daca dormiti spate in spate inseamna ca deja va evitati cat puteti de mult. Aceasta, spun specialistii, este o pozitie prin care se inchid toate canalele de comunicare si atunci este foarte posibil ca voi sa aveti o relatie destul de monotona. Pe de alta parte este foarte posibil ca de fapt voi sa fiti doua firi independente, de aici si lipsa sentimentului de a dormi in bratele cuiva.

Somnul Monoton. Daca ati ajuns sa adormiti citind o carte, cu ochii in laptop sau la televizor in acest caz va cunoasteti deja foarte bine, ati intrat intr-un ritm al vostru si nu mai aveti nevoie confirmarea dragostei dintre voi. Insa uneori cateva scantei nu strica in relatia din pat.

Pozitia alfa. Daca spre exemplu tu dormi pe burta si el cu mana peste tine, parand ca iti blocheaza miscarile sau pozitia, atunci este clar ca partenerul vrea sa dea dovada de o masculinitate deplina. In astfel de situatii este bine sa stii ca partenerul tau este destul de posesiv si teritorial.

 

blank
blank