Showbiz, Stiri

Ce vedetă a fost abandonată de părinţi la numai 3 ani!

“Se ascundea in sifonier, unde erau hainele parintilor, si plangea dupa ei”

semn-intrebare-om

 Noncoformista şi zambitoare, vedeta este o tanara care ascunde, in adancul sufletului, o drama care i-a produs rani adanci in copilarie. Nascuta intr-o familie modesta, solista a fost un copil sacrificat de catre parintii care, manati de neajunsurile materiale, au ales drumul Italiei. Iar Ruby, căci despre ea este vorba, a fost crescuta de rude, primii sai ani de viata fiind marcati de multe momente sfasietoare.

Ruby a avut o copilarie demna de o Cenusareasa, cunoscucând suferinta de mică. Probabil din cauza lipsurilor materiale, Claudia a fost abandonata de parinti la varsta de trei ani, fiind lasata in grija bunicilor, in timp ce acestia au incercat sa-si croiasca un alt drum, in strainatate. Si asa a devenit Claudia rasfatata intregii familii, fiecare dintre cei ramasi in Medgidia alintand-o in fel si chip, din dorinta de a substitui lipsa parintilor.

media_138263090485071700

Iar cea care o iubeste cel mai mult este strabunica in varsta de 80 de ani, Ruby fiind lumina ochilor ei: “Ea a fost un copil incercat, parintii au plecat in Italia, sa munceasca. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, parintii au divortat”, ne-a povestit, inghitindu-si lacrimile, strabunica lui Ruby.

Cu toate acestea, sufletul Claudiei a ars de durere, dorul de parinti resimtindu-l atat de apasator, incat a recurs la gesturi care ar sfasia pana si inima celui mai dur adult:

“Ei veneau in tara o data pe an si stateau cate doua saptamani, poate de doua ori, cel mult. Uneori, mai mergeam si eu cu ea la ei, in Italia. Dar ii vedea rar. Cand plecau, Claudia se ascundea in sifonier, acolo unde ei aveau hainele, si plangea dupa ei. Alteori, eu eram in casa si vorbeam cu cineva si Claudia imi zicea “E mama in casa, scoate-o afara”. A fost greu pentru Claudia”, ne-a povestit matusa cantaretei. Ulterior, la varsta de 14 ani, inainte de liceu, Ruby a parasit orasul natal, mutandu-se cu un unchi si cu bunica din partea tatalui, la Bucuresti.

 

blank