Politic

CE VA FACE GORGHIU IN PRIMA ZI DE PUTERE?

alina-gorghiu-nu-exista-niciun-fel-de-problema-privitoare-la-legitimitatea-conducerii-pnl-131866-1Alina Gorghiu vorbeşte ţării despre primul lucru pe care-l va face Opoziţia când va ajunge la putere. Căci nu, ei doar pentru asta se bat, asta e tot ce contează! Citat din ea:

“Astăzi este o zi importantă în Parlament, la finalul căreia am speranţa că vom avea, în sfârşit, o lege cerută de societatea românească şi necesară democraţiei noastre: legea votului prin corespondenţă. Reglementarea acestui tip de vot în România este o realizare în sine. Avem datoria să o susţinem, chiar dacă legea, aşa cum a amendat-o PSD, nu este una perfectă”, spune Gorghiu, pe Facebook. 

Gorghiu aminteşte că PNL a “insistat” ca votul prin corespondenţă să fie aplicabil la toate tipurile de alegeri, nu doar pentru cele parlamentare. 

“Primul lucru pe care îl vom face atunci când vom avea majoritatea în Parlament va fi să extindem posibilitatea de aplicare a votului prin corespondenţă pentru celelalte tipuri de scrutin. Ne vom asigura, astfel, că în 2019, oriunde s-ar afla, românii nu vor mai îndura umilinţe ca să-şi aleagă preşedintele”, susţine copreşedinta PNL.