Showbiz, Stiri

Ce urmează după Nunta Anului? Divorţul Anului?!

Ce se întâmplă în paradis? Victor Slav a renunţat deja la verighetă

545259_263240010467441_1937397087_n

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au jurat iubire veşnică, dar apropiaţii anticipează că mariajul va fi de scurtă duarată. Proaspăt căsătorit cu Bianca Drăguşanu, prezentatorul meteo de la Pro Tv, Victor Slav, pare că încă nu s-a obişnuit cu statutul de bărbat însurat.

slav_verifgeta

La nici o săptămână de când s-a cununat cu roşcata, el a renunţat să mai poarte verighetă. În ziua în care au mers împreună în faţa altarului, Bianca şi Victor şi-au pus unul altuia verighetele pe deget şi aşa ar fi trebuit să rămână. Nu poate da vina nici pe faptul că i-ar fi incomod, pentru că el a povestit, la un post de televiziune, că verighetele au fost cumpărate în urmă cu trei luni şi, împreună cu Bianca, le-a purtat foarte des prin casă.

Iată că nu a trecut mult timp de la acest eveniment şi nu ştim ce s-a întâmplat cu inelul de căsătorie al prezentatorului meteo, care a cam uitat de acest simbol al căsniciei. Cert e că acesta nu mai poartă verighetă nici măcar atunci când prezintă vremea.

1375968_263072410484201_717282175_n

Supărată că fiica ei și soțul acesteia nu au parte de liniște, Madi Drăgușanu a declarat, în cadrul emisiunii “La Măruță”, că Bianca și Victor nu se vor despărți niciodată din cauza unor oameni. Mai mult, ea i-a rugat pe contestatarii celor doi să-i lase în pace, pentru a-și trăi viața în liniște și iubire. “Ce a unit Dumnezeu la acești doi copii, nu va despărții nimeni. Eu sunt mândră de ce copii am. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ei, sunt frumoși și ar trebui să fie lăsați în pace să-și vadă de ei și fericirea lor”, a declarat mama Biancăi.

Ok, suntem de acord, dar unde-i verigheta? La doamna Madi?! (I.G.)