Leii sunt suprasolicitaţi, iar Fecioarele au avantaje la locul de muncă

Horoscop

BERBEC – Starea ta de spirit va fi din nou la un moment de maxim. Profită de circumstanțele favorabile pentru a încheia cu succes un proiect. Pe plan sentimental, vei avea parte de mai multe bucurii mărunte, de care ar fi păcat să nu profiți și le prețuiești la adevărata lor valoare. Dacă ești singură și ai pus ochii pe cineva, vei reuși să-l cucerești fără prea mari eforturi.

TAUR – Conjunctura astrală este favorabilă unui proiect profesional pe care să-l întreprinzi pe cont propriu. Dacă îți dorești să progresezi în viață, mizează ma mult pe improvizații și agață-te mai puțin de vechile obiceiuri. Există riscul apariției unui conflict cu copilul/copiii sau cu partenerul de viață. Dacă ești singură, renunță la modestie și pune-ți în valoare mai mult calitățile.

GEMENI – Relațiile cu persoanele apropiate nu vor fi tocmai armonioase, din cauză că reacțiile tale vor fi de multe ori excesive. Chiar o duci bine din punct de vedere financiar, nu arunca banii pe fereastră, pentru că există întotdeauna riscul ca unele momente dificile din trecut să se repete. În ceea ce privește viața amoroasă, amintește-ți că cel mai important este să trăiești pentru tine, nu pentru alții.

RAC – Vei avea parte de un noroc imens, mai mare decât ți-ai fi imaginat vreodată că e posibil. Drept urmare, vei avea o stare de spirit cum nu ai mai avut de multă vreme. Pe plan casnic, tu vei fi cea care vei lua toate inițiativele și le vei transmite entuziasmul tău celorlalți membri ai familiei. Dacă ești singură, te vei simți descurajată, însă nu trebuie să lași sentimentele negative să te copleșească. Răsfață-te cu o seară pe placul tău și te vei simți mai bine

LEU – Nu trebuie să tolerezi toate capriciile copilului tău/copiilor tăi și partenerului tău. Trebuie să devii mai tenace și să te ții de proiectele pe care le-a început. Ai grijă, nu vei reuși prea bine să-ți controlezi sentimentele și impulsurile tale sexuale. Există riscul să te confrunți cu unele migrene din cauza suprasolicitării.

FECIOARĂ – Vei beneficia de o conjunctură astrală pozitivă în relațiile cu persoanele apropiate și pe plan profesional. Există posibil să obții unele avantaje noi la locul de muncă. Dacă nu ai iubit, există mari șanse să scapi de singurătate. Întâlnirile cu prietenele tale îți vor aduce multe satisfacții.

BALANȚĂ – Rezistă tentației de mânca sau de fuma prea mult. Nu încerca să rezolvi lucrurile pe care le ai de dus la capăt apelând la trucuri și scurtături, pentru vă vei avea mai mult de pierdut. Încearcă să ai mare grijă la cuvintele pe care le rostești în dialogurile cu iubitul tău, pentru că există riscul să-l jignești fără să-ți dai seama.

SCORPION – Te vei gândi mult la viața ta, la sentimentele pe care le trăiești și la alegerile pe care le-ai făcut până acum. Este posibil să te cerți cu un vecin sau cu un coleg de muncă, încearcă să nu-ți ieși prea tare din fire. Chiar dacă vor exista unele neînțelegeri cu iubitul tău, vei găsi calea perfectă prin care să le netezești și să ajungi din nou la o stare de armonie în cuplu.

SĂGETĂTOR – Vei avea serioase probleme de comunicare cu membrii familiei tale. Ar fi indicat să nu încerci mereu să ai mereu ultimul cuvânt. Este un moment prielnic pentru a te apuca de sport, în cazul în care nu faci deja. Relația ta amoroasă va fi avantajată de conjunctura astrală. Evită să faci cheltuieli doar pentru a-ți arăta statutul social, pentru că bugetul tău ar putea fi dat serios peste cap.

CAPRICORN – Există riscul să apară unele probleme în cuplu, ce vor fi cauzate, cel mai probabil, de opiniile divergente pe care le aveți. Pe planul carierei, lucrurile îți vor merge atât de bine încât vei începe să te gândești să te apuci de activități profesionale secundare. S-ar putea să te confrunți cu o mică de problemă de sănătate, ce s-ar putea agrava dacă nu îi vei acorda atenția cuvenită.

VĂRSĂTOR – Dacă ești singură, vei avea o stare de spirit pozitivă și foarte exuberantă. Drept urmare, te vei face remarcată în toate mediile și în toate anturajele în care te vei afla. Pe plan profesional, nu va fi una dintre cele mai bune zile pe care le-ai avut vreodată, însă nu va fi nici ceva de speriat. Încearcă să te alimentezi mai bine dacă ți se pare că ești lipsită de energie.

PEȘTI – Vei fi mai hotărâtă ca niciodată să preiei controlul total asupra vieții tale sentimentale. Dacă ai fost înșelată în trecut de un bărbat cu mult șarm, vei avea posibilitatea să te răzbuni pe măsură. Depinde doar de tine dacă vei alege să o faci sau nu. Conjunctura astrală îți este favorabilă în ceea ce privește jocurile de noroc, așa că nu e o idee rea să pui un bilet la loto pentru duminică.