Showbiz, Stiri

Ce i-a spus Andreea Marin lui Ştefan Bănică, de ziua lui?!

Mesajul „Zânei” l-a terminat pe Ştefan şi care l-a făcut să lăcrimeze

 media_138228196669755200

 Vinerea tecuta, chiar in ziua in care “Dansez pentru tine” a debutat cu un nou sezon, a fost si ziua lui Stefan Banica jr. Prezentatorul a primit zeci de felicitari in direct, dar niciuna nu s-a comparat cu gestul superb pe care l-a facut Andreea Marin in urma cu cinci ani!

Stefan Banica a implinit vineri 46 de ani si si-a serbat ziua de nastere la job, prezentand debutul unui nou sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv. Artistul a fost felicitat de multe persoane dragi, insa niciuna dintre ele nu s-a comparat cu superba interventie a Andreei Marin de acum cinci ani, cand “Zana” i-a cant sotului “La mult ani!” in direct!

media_138228196669755200-1

Si ca totul sa fie perfect, Andreea a fost acompaniata atunci si de cei doi copii ai artistului, Violeta si Stefanel care au cantat si ei in direct, special pentru taticul lor!

media_138228198001972600

Mai mult, la sfarsitul interventiei,”Zana” e exclamat cu ochii in lacrimi ”Te iubim, tati”. Prezentatorul a descoperit ulterior in platou si un cadou de la sotia lui, un tablou cu un colaj de fotografii de familie, foarte dragi lui. La aceea vreme, Andreea Marin si Stefan Banica formau o familie fericita despre care multi spuneau ca este una perfecta… La inceputul acestui an, insa, cei doi au decis sa divorteze iar amandoi sunt acum in alte relatii de iubire!

 

 

blank