Vedeta spune că ea nu are nicio legătură cu tensiunea dintre cei doi bărbaţi

vica

Vica Blochina a vorbit despre zvonul porivit caruia ea ar fi fost motivul real de cearta dintre Adi Mutu si Victor Piturca. Blonda a infirmat legatura oricarei relatii cu fotbalistul. In schimb, a afirmat ca s-a intalnit doar de două ori cu Adi Mutu in locuri publice, dar a au fost intalniri de conjunctura.

“Nu am avut nimic cu Adi Mutu. Ne-am întâlnit în aceeaşi locaţie de două ori: o dată la Anamaria Prodan şi altă dată la un restaurant, dar nu am stat la aceaşi masă.

Adi nu a fost la mine în maşină. E senzaţional să spui că Piţi şi Mutu s-au certat din cauza Vicăi, dar nu eu sunt motivul. Nu am avut o relaţie cu el”, a declarat Vica Blochina la u post de televiziune.

Prezentatorul emisiunii in care focoasa blonda a fost invitata a incercat o gluma, intreband-o pe fosta iubita a lui Piturca cum saruta Mutu. Ea a raspuns clar: „Nu ştiu cum sărută Adi Mutu. Nu ştiu şi nu sunt curioasă”.

De asemenea, Vica Blochina a infirmat faptul ca Adi Mutu s-ar desparti de sotia lui, Consuelo, povestind chiar ca in urma cu cateva luni i-a vazut la un eveniment si ca parea ca lucrurile merg foarte bine intre cei doi soti.

“La un moment dat, la ziua Aneimaria Prodan părea foarte fericit. Vorbea cu soţia sa prin mesaje. Soţia lui are copii şi nu se poate muta de pe o zi pe alta din ţară. Eu, personal, nu aş pleca de acolo pentru niciun bărbat din lume”, a adaugat Vica.