Showbiz, Stiri

Ce spune Mihaela Rădulescu despre relaţia cu Dani Oţil?

A fost sau n-a fost… despărţire!

dani-otil-mihaela-radulescu_41b6d71818

După ce ziarele au dat ca “terminată” relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, în urma unei declaraţii nuanţate a divei, situaţia pare că nu este deloc aşa. În timpul unui show, vedeta a lăsat să se înţeleagă că este în continuare cu matinalul de la Antena 1.

Mihaela Rădulescu a uluit publicul pe scena Festivalului Castanelor, de la Baia Mare, unde a avut rolul de amfitrion, cu ţinute superbe şi sexy, în ciuda frigului de afară. Audienţa a rămas însă şi mai surprinsă când diva de la Monaco a fost extrem de volubilă şi a răspuns unei întrebări despre Dani Oţil.

“Cum este cu Dani?”, a întrebat-o un admirator din public. “Cu Dani e bine. Mai aveţi şi alte întrebări? Să nu citeşti ziarele. Te rog eu frumos să nu citeşti ziarele. Dacă vrei să mă întrebi, întreabă-mă pe mine. Dacă citeşti ziarele este vorba despre altă persoană, crede-mă”, a fost răspunsul Mihaelei Rădulescu.

Zvonurile cum că Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu ar mai froma un cuplu au apărut la începutul lui septembrie, după ce diva de la Monaco a lăsat de înţeles în emisiunea lui Teo Trandafir că s-ar fi despărţit de realizatorul TV.

“Acum am o întrebare tabloid. Dacă toţi bărbaţii se uită la tine, este unul care are vreo şansă?”,a întrebat-o Teo Trandafir pe Mihaela Rădulescu. Replica acesteia a venit imediat: “De la o vreme, da. Am plecat, la revedere”.