Atenţie! Cei din jur te pot eticheta după soneria mobilului

telefon

Telefonul nu mai este de mult timp un simplu obiect care ne ajuta sa comunicam, ci a devenit o extensie a personalitatii noastre. Asadar, iata ce spune melodia telefonului tau despre tine!

In primul rand, cei din jur te eticheteaza in functie de tonul de apel ales. Drept urmare, iata ce eticheta risti sa ti se puna in functie de soneria smartphone-ului tau!

Esti rigid si nu iti place sa iesi din tipare daca ai un ton de apel standard, pe care il gasesti in telefon.

Incerci sa fii cool si te consideri amuzant daca ai ca ton de apel soneria clasica a telefonului din copilarie. Asta nu inseamna neaparat ca si cei din jur te vor considera la fel de amuzant.

Daca ai inca Oda Bucuriei ca si ton de apel, atunci parintii tai te-au sufocat cu atentia lor in copilarie. Totusi, daca esti pasionata de muzica clasica, atunci mesajul transmis celor din jur este unul potrivit.

Melodiile tematice, precum cele de Craciun sunt foarte amuzante… insa nu si dupa ce sarbatorile au trecut. Daca ai si de Paste melodia „Jingle Bells” ca ton de apel, atunci e clar ca esti fie foarte lenesa, fie obsedata de Craciun – niciuna dintre aceste situatii nu te avantajeaza.

Daca telefonul iti suna cu o melodie care este in topurile muzicale, atunci esti mereu in tendinte si interesata de tot ce este nou.

Pe de alta parte, daca ai o melodie pe care nu a auzit-o nimeni niciodata, atunci esti trendsetter-ita cu acte in regula.

Cele care au o melodie rock sunt nostalgice si probabil ca au trecut pragul varstei de 40 de ani.

Citeste si...
Tăriceanu crede că astăzi a apărut doar vârful aisbergului!