Gina Pistol (35 de ani) și Smiley (34 de ani) își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor! Şi la propriu, şi la figurat, pentru că acum se află în Thailanda, în primul lor concediu exotic de când sunt împreună. Fanii virtuali aşteaptă însă să-i vadă pe amândoi în aceeaşi poză, sugestie care a cam deranjat-o pe Ginuţa. Blondina a şi dat o replică acidă.

Gina Pistol şi Smiley au încheiat anul 2017 împreună, căci blondina l-a însoţit pe solist de Revelion, la concertul de la Sibiu, iar 2018 i-a găsit tot unul lângă celălalt, căci cuplul a plecat într-o vacanţă exotică, în Thailanda. De când au ajuns în Asia, cei doi îndrăgostiţi îşi ţin fanii la curent cu escapada lor, dar fanii par nemulţumiţi de fotografiile pe care văd pe Instagram. Adică peisaje sau portrete fie cu Gina, fie cu Smiley, nici o imagine cu ei doi împreună. O fană mai îndrăzneaţă chiar i-a atras atenţia frumoasei blondine că ar trebui să ia atitudine.

Aceasta e prima noapte petrecută împreună de Smiley şi de Gina. Cei doi s-au distrat la petrecerea de după concertul lui Damian Drăghici

foto: Facebook

“Dacă Smiley nu și-a asumat relația pe care o are cu tine nu cred că o va face de acum încolo. Trebuie să ai multă încredere în tine, nu te mulțumi cu atât”, a fost mesajul primit de Gina pe Instagram. Pentru a da o replică, Gina a fost nevoită, indirect, să recunoască povestea idila cu Smiley.

“Povestea pe care o trăiesc eu nu are nevoie de spectatori. Ceea ce spui despre mine nu mă definește ca om. Însă, tot ce spui despre mine spune de fapt foarte multe despre tine”, a punctat prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite”, de la Antena 1. Click! a aflat că Smiley şi Gina sunt împreună din 31 martie 2017, de când au fost la concertul lui Damian Drăghici, la Sala Palatului.