Showbiz, Stiri

Ce spune Cristian Boureanu, dupa aventurile din aceasta vara!

Dupa divortul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a lfost surprins in mai multe cluburi de pe litoral, la bratul unor domnisoare mai putin celebre. Unele dintre ele, insa, au avut numai probleme din cauza fostului politician.

61564184

Cristian Boureanu sustine ca toate femeile pe care le-a cunoscut in aceasta vara au insemnat ceva pentru el. Au existat motive diferite pentru care s-a simtit atras de unele reprezentante ale sexului frumos.

“Pentru orice fata cu care am avut o relatie de-o seara, am simtit ceva pentru ea. Mi-a placut ceva, fie sexual, fie altceva. Am avut o relatie cu o fata cu care dormeam foarte bine. Dormeam in brate 10 ore! Si Valentina dormeam foarte bine!”, a declarat Cristian Boureanu in cadrul unei emisiuni TV.

Probleme serioase au aparut, insa, in momentul in care fostul om politic a fost surprins in compania unor femei care aveau anumite angajamente. Astfel de imagini au fost dezvaluite pe parcursul intregii veri de catre paparazzi Cancan.ro.

“Vreau sa-mi cer scuze. Unele din ele am aflat ca trebuiau sa se casatoreasca, sa se logodeasca, sper sa se casatoreasca in toamna!”, a mai spus fostul sot al Valentinei Pelinel.